Gazete Vatan Logo
Voleybol "Çifte şampiyonluk neden olmasın"

"Çifte şampiyonluk neden olmasın"

VakıfBank’ın bu sezon kadrosuna kattığı tek isim olan Kelsey Robinson, VATAN’a konuştu:

"Çifte şampiyonluk neden olmasın"

“Sene sonunda yine VakıfBank’ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu olarak görüyorum. Çünkü çok başarılı bir ekip. Herkes çok fazla çalışıyor bunun için.”

GEÇEN sezonu hem Şampiyonlar Ligi hem Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu olarak tamamlayan VakıfBank kadrosunu büyük ölçüde korudu. Bu yıl sadece takımdan ayrılan Kimberly Hill’in yerine Kelsey Robinson takıma dahildu. Robinson da yeni sezön öncesi VATAN’ın sorularını yanıtladı. İşte ABD’li oyuncunun söyledikleri:

“YENİ takımımla çok çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Antrenörümüz Giovanni Guidetti ve bu takımdaki çok değerli oyunculardan yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Antrenmanlar çok sert ve yoğun geçiyor. Buraya geleli henüz 1 hafta oldu ama gelişim gösterdiğimi düşünüyorum. Bakalım sene sonunda nasıl bir gelişim göstermiş olacağım. Merak ediyorum...

ÇOK yetenekli ve çok uzun boylu bir takım VakıfBank. Filenin önünde hepsini gördüğümde çok uzun ve etkileyiceler. Çok rekabetçi bir takım. Ben de rekabeti sevirim o yuzdün buradan olduğum için mutluyum.

Haberin Devamı

‘EN İYİ LİG BURADA’

ÜZERİMDE baskı hissetmiyorum. Elimden gelen bütün gayreti burada göstereceğim. Ben bunu baskıdan ziyade fırsat olarak görüyorum. Sene sonunda yine VakıfBank’ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu olarak görüyorum. Çünkü çok başarılı bir ekip. Herkes çok fazla çalışıyor bunun için.

DÜNYANIN en iyi takımları bu ligde. Ben de ilk kez bu ligde oynayacağım.”

‘VakıfBank demek seviye atlamak demek’
VAKIFBANK Başkanı Osman Demren, kadroda istikrara önem verdiklerini ve gelen oyuncuların kulüpte kalitesini arttırdığını söyledi. Sarı-siyahlılarda oynamanın seviye atlamak olduğunu ifade eden Demren, “En azından 4-5 yıl hizmet edebilecek oyuncular seçiyoruz. O nedenle yabancı oyuncuların en genci hep bizdedir. Bize geldiğinde dünyada iyidir ama yıldız olmamıştır.
GEÇEN yıl Türkiye şampiyonluğunu kazanamamıştık. Bu Türkiye Ligi’nin gücünü de gösteriyor. Yeni salonumuzda ilk Türkiye Ligi şampiyonluğunu da yaşamak istiyoruz.
TÜRKİYE insanlara sonsuz özgürlük veren bir ülke. Türkiye’de mutlu olmak için her şey var. Oyuncularımız da Türkiye’de her daim oynamak istiyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı