Gazete Vatan Logo
Futbol "Çıkış yolumuz birlik olmak"

"Çıkış yolumuz birlik olmak"

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, camianın bütünleşmesi gerektiğini söyledi:

"Çıkış yolumuz birlik olmak"

“Süper Ligde 9 puan fark yapmışken en keskin eleştiriler ise G.Saraylı olduğunu iddia eden kişiler tarafından yapıldı. G.Saray hepimizin. G.Saray arması sonsuza kadar yaşayacaktır.”

G.SARAY’DA Aralık Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı dün yapıldı... Türk Telekom Stadyumu’ndaki Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda zaman zaman gergin anlar da yaşanırken başkan Dursun Özbek, birlik ve beraberlik olunması halinde sportif başarının da geleceğini söyledi. Takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini ve böylece Süper Lig’de şampiyonluğa gidecek bir takım haline geleceklerini de vurgulayan başkan Dursun Özbek sözlerine şöyle devam etti:
“LİGDE 9 puan fark yapmışken, antrenör, yabancı sayısı aklınıza ne geliyorsa ortaya döktük. En keskin eleştiriler ise G.Saraylı olduğunu iddia eden kişiler tarafından yapıldı.
‘DESTEK VERMEK ŞART’
Biz bugün G.Saray’ın bütün takımları için hem antrenörler hem de sporcular için gerekli desteği vermek zorundayız. Başka çıkışımız yoktur. G.Saray hepimizin.
BUGÜN biz buradayız, yarın başkaları. Arma sonsuza kadar yaşayacak. Gelin bu armaya hep berabere sahip çıkalım. G.Saray etrafında oynanmak isteyen oyunlar, hadsiz aktörlere, çıkarcılara karşı birlik olalım, izin vermeyelim. G.Saray’ı, G.Saray’ı menfaatsiz sevenlere terk edelim.”

Haberin Devamı