Gazete Vatan Logo
Başakşehir "Clichy'ye teklifimizi yaptık, bekliyoruz"

"Clichy'ye teklifimizi yaptık, bekliyoruz"

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, F.Bahçe'nin de transfer etmek istediği Clichy'e teklif yaptıklarını ve oyuncunun cevabını beklediklerini açıkladı.

"Clichy'ye teklifimizi yaptık, bekliyoruz"

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Elia'nın imza töreninden sonra açıklamalarda bulundu. Takıma katılacak isimleri kamp çalışmalarına yetiştirmek istediklerini söyleyen Asbaşkan Saral, Cengiz Ünder ve Gael Clichy hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Saral'ın açıklamaları:

"Esas hedefimiz tüm transferlimizi yaz kampımıza yetiştirmek. 2 transferimizi yaptık, görüştüğümüz transferlerimiz de var, onlar da 2 haftaya kadar sonuçlanmış olur diye ümit ediyoruz."

"Evet biz Clichy'le görüştük, belli bir noktaya kadar geldik, şimdi cevabını bekliyoruz. Kendisini takımda görmeyi çok isteriz. "

"Cengiz transferini proje transferi olarak bakmıştık, nitekim projemizin ne kadar iyi olduğunu gördük bu sene. Kendisi de buna çok iyi cevap verdi; karakter olarak, performans olarak, milli takıma kadar yükseldi. İnş performansı bu şekilde devam eder, Cengiz'i takip eden kulüpler var, Lille ile görüşüldü, 1 sene daha kalırsa kariyer planlaması açısında iyi olacağını düşündük."

(beIN SPORTS)