Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Çocuklar gibi şendik'

'Çocuklar gibi şendik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool zaferinin ardından açıklamalarda bulundu.

'Çocuklar gibi şendik'

Slaven Bilic 120 dakika sonunda 7 oyuncunun penaltı kullanmak için adlarının yazılmasını isteyerek yanına geldiğini söyledi. Hırvat hocanın maç sonundaki sözleri şöyle:

"LIVERPOOL'A karşı oynadığınızda onları yenebilmek için planlarınıza sadık kalmalısınız. Çok hızlı oyuncuları var. Arsenal ve Tottenham'a bunu yaptık. Anfield'da da iyiydik ama orada tehditkâr olamadık.

2. yarıda kontrolü aldık. Golden sonra ise oyun tamamen bizimdi. Penaltılara kalmadan bitirmeyi hak etmiştik. 90 dakikanın ardından takıma 'Bu maçın sonucu ne olursa üzerinize düşeni yaptınız' dedim. Maç penaltılara kalınca 7 oyuncu topun başına gitmek istedi. Hepsi okul çocukları gibiydi.

'BU KADAR YETER'

ÇOK büyük bir zafer oldu, çok büyük bir galibiyet oldu bu bizim çok büyük kulübümüz için. Hepimiz bu kulübün parçasıyız. Bu sezon çok iyi performanslar sergiledik. Tottenham'ın olduğu grubu lider bitirdik, Arsenal'e karşı çok iyi oynayıp elendik. Şimdi de Liverpool'u eledik. Bu sadece Beşiktaş için değil, Türk futbolu için çok büyük bir başarı. Sonraki turda Everton'ın gelmesini istemem. Bu kadar İngiliz takımı yeter artık."

Haberin Devamı

'Asıl amacımız hâlâ Süper Lig'

BİLİÇ, maçtan önceki basın toplantısında kendileri için önemli olan kulvarın Süper Lig olduğunu yineledi. Hırvat teknik adam, taraftarı lig maçlarında da aynı coşkuyla görmek istediklerini söylerken, "Şimdi esas işimiz olan lige odaklanacağız. Hafta sonu Balıkesir'le önemli bir maç oynayacağız.

KİM ne derse desin bizim asıl amacımız Süper Lig'i kazanmak. Burada inanılmaz bir atmosfer vardı. Ligde iç sahada oynadığımız maçlarda taraftarlar niye aynı atmosferi yaratmıyor anlamıyorum" ifadelerini kullandı.