Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Çok büyük saygıyla oynadık'

'Çok büyük saygıyla oynadık'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 93-79 galip ayrıldıkları Galatasaray Odeabank maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

'Çok büyük saygıyla oynadık'

Maça agresif başladıklarını ve rakibe top kayıpları yaptırarak buldukları kolay basketlerle maçı kazandıklarını ifade eden Obradovic, serinin ikinci maçında da enerji ve konsantrasyonun önemli olacağını vurguladı.

Play-off zamanı çok fazla duygusal şeylerin olduğunu ve bir sonraki maçta da olacağını belirten Obradovic, “Çok agresif başladık, hiç top kaybı yapmadık ve onlara top kayıpları yaptırdık. Kolay basketler bulduk. Bu da maçın anahtarıydı. Şimdi seri 1-0 ve 48 saat sonra ikinci maçımız var. Cuma günü yine enerji ve konsantrasyon çok önemli olacak. Çok fazla enerjisi olan, kaliteli oyuncuları olan ve çok iyi sezon geçirmiş bir takıma karşı çok büyük saygıyla oynadık. Cuma gününe hazırlanıp elimizden gelen en güzel maçı oynamaya çalışacağız. Bu maçtan önce de Türkiye Basketbolu adına böyle bir serinin olmasının çok güzel olduğunu söylemiştim” dedi.

Destekleri için taraftarlara çok teşekkür ettiğini belirten Obradovic, “Aynı desteği serinin ikinci maçında da bekliyoruz. Bütün Galatasaraylıların evimizde rahat hissetmelerini istiyoruz. Sadece takımı destekleyerek Avrupa’da ne kadar büyük bir derbinin içeriğinin sadece basketbol olduğunu gösterelim herkese” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ali Muhammed: “Koçun planını birebir uyguladık”

Basın toplantısında konuşan Ali Muhammed ise, “Koçun planını birebir uyguladık ve bu şekilde ilk yarıda öne geçmeyi başlardık. İkinci yarıda da aynı şekilde devam ettik ve farkı açınca rakibin öne geçmesini engelleyerek kazandık” ifadelerini kullandı.