Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Çok hakkımız yendi"

"Çok hakkımız yendi"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı, kulübün televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

"Çok hakkımız yendi"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile yarın oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında turu geçen taraf olacaklarına inandığını söyledi.

Nihat Özbağı, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, kadrolarında önemli oyuncular bulunduğunu belirterek, "Uyum süreci bitmek üzere. Çok iyi bir kadromuz var ve inşallah turu geçeceğiz" dedi.

Rakipleri Shakhtar Donetsk'in gücüne dikkati çeken Özbağı, "Rakibimiz çok önemli bir takım. UEFA Avrupa Ligi kupasını almış, başarılar kazanmış bir ekip. Kadroları oturmuş ama bizim takımımız da çok inançlı. Çok motive olmuş durumdalar. İnşallah iyi oynayıp, turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Hazırlık maçlarımız iyi geçti"

Sarı-lacivertli yönetici, Fenerbahçe takımının hazırlık maçlarında sergilediği performansın kendilerini mutlu ettiğini aktardı.

Hazırlık maçlarındaki performansın, iyi bir Fenerbahçe takımı izleneceğinin müjdesini verdiğini anlatan Özbağı, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bizi mutlu eden taraf, çok aktif, hızlı oynamaya çalışmaları, pres yapmaları ve neticeden ziyade iyi futbol oynamaya çabalamaları oldu. Sürekli golü koklamaları bizi çok mutlu etti ve tahmin ediyorum bütün taraftarlarımız da bundan mutlu oldu. Hazırlık maçları önemsiz denir ama bu maçlarda kadrolar ortaya çıkar ve oturur. Bizim hazırlık maçlarımız çok iyi geçti. Güçlü takımlarla oynadık ve iyi de neticeler aldık. Tahmin ediyorum Avrupa'da başarılı olacağız. Çok hakkımız yendi ve şimdi hakkımızı kendi emeğimizle alacağız inşallah."