Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 'Çok iyi işler yapacağız'

'Çok iyi işler yapacağız'

Eczacıbaşı VitrA’nın yeni pasörü Molly Kreklow, yeni sezon öncesi VATAN’a konuştu:

'Çok iyi işler yapacağız'

“Geçen yılın başarılarını üstüne ekleyerek sürdürmek istiyoruz. Bu kadar kariyerli oyuncularla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Burada bulunan isimlerle bir arada oynamak her zaman hayâlimdi.”

SON Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı’nın, Alman ekibi Dresdner SC’den kadrosuna kattığı Molly Kreklow yeni sezon öncesi çok heyecanlı olduğunu söyledi. 23 yaşındaki ABD’li milli pasör, VATAN’a verdiği özel röportajda şunları söyledi:
“GEÇEN sene F.Bahçe ile oynadığımız zaman buraya gelip Eczacıbaşı’nı Agel Prestejov’a karşı oynadıkları maçta izleme fırsatı buldum. Zaten burada ABD Milli takımından arkadaşım Jordan Larson Burbach olduğu için, o dönem beğenmiştim Eczacıbaşı’nı ve Larson da ‘Burada oynamayı düşünür müsün’ diye bana sordu. Sonuçta görüştük ve böyle bir karar aldım. Böyle iyi bir takımda olmaktan gerçekten çok mutluyum. Bu takımın bu sene çok iyi işler yapacağını düşünüyorum.
‘BURADA ORTAM ÇOK İYİ’
GEÇEN hafta geldim ama burada ortam, arkadaşlık ve kızlar çok iyi. Çalıştığımız yerde fitness salonu ve bunun gibi her şeyin yan yana olması işimizi daha da kolaylaştırıyor. Cuma günü ilk idmanımı yaptım. Herkes oldukça uyumluydu. Takım olabilmek için herkes çok çalışıyor ve birbirini zorluyor. Bu yüzden fazla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Herkes bu şekilde birbirine destek olduğu için iyi bir takım olacağız.
ÖNCELİKLE burada kendimi geliştirmek istiyorum. Bu takımda çok şey öğreneceğim. Geçen yılın başarılarını üstüne ekleyerek sürdürmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güce sahibiz. Ocak ayına kadar biraz sıkıntılı bir durum olacak. Aslında kendi kendimizle yarışacağız. Sonrasında takım olabilmeyi başarırsak o zaman başarılı olacağımızı söyleyebilirim. Bu kadar kariyerli oyuncularla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Burada bulunan oyuncularla bir arada oynamak her zaman hayâlimdi.”
SON Avrupa ve dünya şampiyonu bir takıma geldiğim için şu ana kadar bir stres yaşamadım. Yaşayacağımı da düşünmüyorum. Umarım bu yıl geçen sezondan daha da iyi olur.
‘Takımı hızlı oynatmayı seviyorum’
“FORMA giydiğim takımları hızlı oynatmayı seviyorum. Şu anda oynayan pasörler içinde kimse benim stilime sahip değil. Çünkü herkesin kendine göre stili var.”
‘Yabancı kuralı avantaj’
“3+1 yabancı kuralı bizim için büyük avantaj olacaktır. 6 yabancı oyuncumuz da çok iyi. Bunları eşit derecede kullanma şansımız olacak. Özellikle ligde güçlü takımlara karşı oynarken bu kural bize büyük katkı sağlayacaktır.”
‘ABD’nin sihri buraya da bulaşabilir’
“ABD Milli takımının en önemli özelliği daha iyi şeyler yapmak için devamlı birbirimizi itiyor olmamız. Bu şekilde yardımlaştıkça takım yukarı çıkıyor ve oyun daha güzel oluyor. Aynı durum Eczacıbaşı’nda da var. İdmanda herkes en iyisini yapıp birbirini destekliyor. Bu yüzden ABD’nin sihri bize de bulaşabilir.”

Haberin Devamı