Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Çok sevindik ama artık geçti'

'Çok sevindik ama artık geçti'

Slaven Biliç, futbolcularını Liverpool zaferinin sarhoşluğundan çıkıp lige odaklanmaları için uyardı:

'Çok sevindik ama artık geçti'

“Hafta içinde muazzam bir konsantrasyonla oynadık. Sizden yine aynı ciddiyeti görmek istiyorum. Balıkesir’e birçok kişi düştü gözüyle bakıyor olabilir ama aslında öyle değil. Daha çok maç var. Puan almak isteyecekler. Çok dikkatli olmalıyız.”

UEFA Avrupa Ligi’nde dünya devi Liverpool’u eleyip adını son 16 takım arasına yazdıran Beşiktaş, bugün Ankara’daki Osmanlı Stadı’nda çıkacağı Balıkesirspor maçıyla birlikte yüzünü tekrardan lige dönecek. Perşembe günü 120 dakikalık bir mücadelenin ardından penaltılar sonrasında tarihi bir zafer elde eden oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Slaven Biliç, uyarılarda bulundu. Futbolcularına Liverpool maçını unutmaları gerektiğini söyleyen Hırvat hoca, şu ifadeleri kullandı:

“AVRUPA Ligi’nde olağanüstü bir iş çıkardınız. Bizim dışımızda belki de kimsenin beklemediğini yapıp Liverpool’u elediniz. Bunun için hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Çok sevindik, mutlu olduk ama artık geride kaldı. Şimdi yeniden lige odaklanmalıyız.

‘HAFTAYA DERBİ VAR’

Haberin Devamı

GEÇEN hafta önemli bir kayıp yaşadık. Bu kez 3 puanı almalı ve şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağımızı bir kez daha rakiplerimize hissettirmeliyiz. Balıkesirspor’un puan tablosundaki yeri sizi yanıltmasın. İlk yarıda onları yenerken zorlanmıştık. Onlara birçok kişi küme düştü gözüyle bakıyor olabilir ama işin gerçeği öyle değil. Daha çok maç var ve bizden puan alıp yükselişin ilk adımını atmak isteyeceklerdir.

ÇOK dikkatlı olmalıyız. Hafta içinde muazzam bir konstrasyonla oynadık. Sizden yine aynı ciddiyeti görmek istiyorum. Gelecek hafta rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacaklar. İkisi de puan kaybedebilir. Haftaya liderlik koltuğunu tekrar alabilmemizi olası hale getirmek için kazanmak zorundayız.

ÜZERİNİZDE yorgunluk olabilir ama bu maçta elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Zaten bu karşılaşma sonrası dinlenme fırsatı da bulacaksınız.”