Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor "Çok sıkı çalıştık"

"Çok sıkı çalıştık"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları maç kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

"Çok sıkı çalıştık"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları maçı fırsat olarak gördüklerini, bu karşılaşmayı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Kafkas yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde sürdürdü. Isınma ve koşuyla başlayan idman, daha sonra taktik çalışmayla devam etti.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Kafkas, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Fenerbahçe maçına her açıdan hazır olduklarını, eksik oyuncu bulunmadığını vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:

"Çok sıkı çalıştık, hem ben hem de oyuncularımız birçok şeyi sıfırladık. Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyoruz, bu karşılaşmayı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kadro kalitesi üst düzey bir takım. Bu zorlu maçı avantaja çevirmek istiyoruz. Özelikle sahamızda oynamanın vermiş olduğu bir avantaj var. Hem fiziksel hem zihinsel hem de taktiksel açıdan iyi bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum."

Haberin Devamı

Kayseri temsilcisi, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.