Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Daha iyi bir takım olacağız'

'Daha iyi bir takım olacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçını yorumladı.

'Daha iyi bir takım olacağız'

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantepspor’u 4-0 yenerek zirve yarışında kayıp yaşamayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, “İkinci yarının ilk maçını oynadık. Önümüzdeki 17 maç vardı, kaldı 16… Tüm oyuncularımız kazanmak için sahaya çıktı. Eksiklerimiz gördük. Rakibe az pozisyon vermemiz gerekiyor. Daha fazla gol atmamız gerekiyordu. İyi takımla oynayıp, hak ettiğimiz galibiyet aldık. Verdiğimiz net pozisyonlar var. Bunlar bizim için eksik taraf, kenarda bekleyen oyuncularımız da iyi. Bir takım olarak herkes iyi. Daha iyi Beşiktaş olmak için herkes elinden geleni göstermeli. Bu maç bitmiştir. Biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Ersan Gülüm’ün Çin’e transfer olmasını yorumlayan Şenol Güneş, “Ersan’ın gidişine üzüldüm. Bizim için lider oyuncularından biridir. Ersan kapıyı sert kapatmadı. Şartlar itirabıyla böyle bir karar verilebiliyor. Ersan’ın yerine gelen oyuncular da iyiydi. Oyun olarak gayet iyi oynadılar. Ersan’ın gidişini kayıp olarak da görüyoruz tabi ki…

Haberin Devamı