Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Daha iyisini bulsunlar, görelim'

'Daha iyisini bulsunlar, görelim'

Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, Başkan Ünal Aysal’a seçim kararı aldıran süreci değerlendirdi.

'Daha iyisini bulsunlar, görelim'

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün aldığı seçim kararının yankıları sürerken yönetim cephesinden son dönemde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. BUGÜN'e konuşan kulüp genel sekreteri Adnan Nas, alınan karardan sorumlu tuttuğu Divan Kurulu üyelerini sert sözlerle eleştirdi.

‘EMANETİ BIRAKTIK'

Aldıkları seçim kararını "Emaneti bıraktık" diye niteleyen Nas, son Olağaüsttü Divan Kurulu toplantısında yaşananlara değinerek “Divan Kurulu'nun yaptıklarını gördünüz. Olacak şey değil. Sürekli eleştiri, sürekli şikayet... Böyle olunca kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. Bu kadar çalışmaya bir teşekkür bile yok. Şimdi Divan Kurulu bulsun bakalım daha iyi bir yönetim, görelim" diye konuştu.

‘BÖLÜNMÜŞLÜK YOK’

Seçim kararının alındığı toplantıda birçok yöneticinin bulunmamasıyla ilgili olarak ise Nas "Yönetimin içinde bir bölünmüşlük söz konusu değil. Bazı arkadaşların seyahati vardı. İnsanlar tek işimizin Galatasaray olduğunu sanıyor. Bu iş bir hobi, sosyal sorumluluk. Ben sadece gönül verdiğim takımın emrinde olmak için bu işe girdim. Başkaları gibi buradan şöhret elde etme düşüncem yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘ADAYLIĞI ŞU AN ZOR’

Bu arada Adnan Nas, Divan Toplantısı'nda kulübün mali durumundan şikayet eden bazı üyelerin Aysal'a "Kulübe sen sponsor ol" dediklerini de Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının ise onlara 'Ben sponsor olursam, -Bu işi ucuza kapattın- dersiniz' diye yanıt verdiğini de sözlerine ekledi. Aysal’ın genel kurulda yeniden aday olup olmayacağını bilmediğini de belirten Nas “Bu konuyu aramızda görüşmedik ama şu an zor gönürüyor” yorumunda bulundu.

(Bugün)