Gazete Vatan Logo
Futbol 'Demek ki Gomez...'

'Demek ki Gomez...'

EURO 2016 çeyrek finalinde sonucu en çok merak edilen maç Almanya ile İtalya arasında. Yarı finale çıkacaklarını söyleyen Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez'e İtalyan oyuncuların yanıtı gecikmedi. Basın toplantısına katılan Immobile, Insigne ve Florenzi, sonucun sahada belli olacağını vurguladı.

'Demek ki Gomez...'

Avrupa Şampiyonası’nda İtalya ile Almanya erken finalde karşı karşıya gelecek. Almanya, parlak tarihi boyunca büyük turnuvalarda İtalya'yı hiç yenemedi. Ancak Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez, kazanan tarafın bu kez kendileri olacağı görüşündeydi.

Gomez’in, "Bizi çok zorlu bir maç bekliyor. Ancak 90 dakika bittiğinde yarı finalde bizim adımızın yazacağından hiç şüphem yok" sözlerine, İtalyan cephesinden yanıt geldi. Takım arkadaşları Insigne ve Florenzi ile kameraların karşısına geçen Immobile, sonucu sahadaki mücadelenin belirleyeceğini söyledi.

"Herkes fikrini söylemekte özgür" diyen Immobile, "Demek ki Gomez takımına çok güveniyor. Almanya'nın çok güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Ancak biz de şampiyonluk hayali kurmaya devam etmek istiyoruz. Günün sonunda kimin daha güçlü olduğu, kimin turu geçeceği sahada belli olacak" dedi.

Bir diğer oyuncu Florenzi'ye De Rossi ve Candreva gibi önemli bir oyuncudan yoksun mücadele edecekleri ve Almanya'dan 1 gün az dinlendikleri hatırlatıldı. Florenzi bu durumun kendilerini etkileyip etkilemeyeceği sorusuna; "Bunun bir takımı etkileyeceğini düşünenler baştan kaybetmiş demektir. Bizim bu tür bahanelere ihtiyacımız yok. Büyük bir dağı tırmandık ve karşımızda Everest'i bulduk. Ancak tüm oyuncular birbirine güveniyor. Sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini yapacağız" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

(NTVSpor)