Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Dengemizi kaybetmedik'

'Dengemizi kaybetmedik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, agresif bir oyun ortaya koyduklarını belirterek takımı performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

'Dengemizi kaybetmedik'

ANTALYA yenilgisi ve Amed beraberliğiyle sarsılan F.Bahçe, Kasımpaşa galibiyetiyle rahat bir nefes aldı. Portekizli hoca şu sözlerle maçı değerlendirdi:

“MAÇA çok güçlü başladık, çok agresif oynadık. Her şeyimizi verdik, kendi oyunumuzu oynadık. Kendimiz gibi oynadığımızda galibiyete yaklaşmış oluyoruz. İyi bir rakiple oynadık ama kendimiz gibi oynadığımız için kazandık. Belki maç 6-2 bile bitebilirdi. Sonuç olarak kazandık ve bundan dolayı mutluyum.

‘KADLEC HARİKAYDI’

KADLEC harika oynadı. Alışık olmadığı bir pozisyonda elinden geleni yaptı. Top bizdeyken savunmayı düşünen bir 6 numaraya sahip olmak önemliydi. Bu anlamda Kadlec’in perfonmansını çok beğendim.

MAÇ içinde dengemizi kaybetmedik. Antalya maçında bu dengeyi kaybettiğimiz için yenildik zaten. Taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Yine inanılmaz bir destek verdiler bize.

Biz de bu desteğe Lokomotif Moskova maçında teşekkür edeceğiz. Avrupa Ligi’nde önemli bir maça çıkacağız hafta içi. Taraftarlardan yine bu desteği bekliyorum.”

Haberin Devamı