Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Derbi öncesi bu fırsatı kaçırmayalım"

"Derbi öncesi bu fırsatı kaçırmayalım"

Tecrübeli çalıştırıcı takımla yaptığı toplantıda “Haftaya derbi maçı var ve de bizim için bir fırsat daha doğuyor. Şampiyon olmak istiyorsak Antalyaspor engelini de geçmemiz gerekir. Bu bir fırsat ve bu fırsatı değerlendirin” dedi.

"Derbi öncesi bu fırsatı kaçırmayalım"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya maçı öncesinde iddialı konuştu. Sivasspor maçında 3 puanın dışında oynanan futbolu da beğenen takımıyla yaptığı toplantıda Kocaman, “Şampiyon olmak istiyorsak Antalya engelini de geçmemiz gerekir. Bu bir fırsat ve bu fırsatı değerlendirin” dedi.

HAFTA başından beri bu maçın önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adamın Osmanlıspor beraberliği sonrasındaki kara bulutların dağılmasıyla birlikte morali de yerine geldi.

Şu ana kadar Antalyaspor’un yeni stadında hiç kazanamayan takımının özellikle ofansif mücadelesini beğenen Aykut Kocaman şu ifadeleri kullandı:

‘BEN İNANCIMI HİÇ YİTİRMEDİM’

“SİVAS maçında beraberlik golü yediğinizde takım olarak demoralize olmadık ve gol için hemen tepki verdik.
Skoru ne kadar çok istediğinizi bana gösterdiniz. Doğru oynadığınızda sonuçlarını hep birlikte gördük. Bu zor maçın değerini bilmemiz için Antalya’dan da galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Haftaya derbi var ve tam da bizim için bir fırsat daha doğuyor. Şampiyonluk inancımdan hiç vazgeçmedim, bundan siz de vazgeçmeyin.”
SAKAT ve cezalı oyuncuların dönmesiyle eli daha da kuvvetlenen Kocaman, Valbuena’nın geri dönüşüyle birlikte orta sahanın sorumluluğunu tekrar Giuliano’ya verdi.
Ayrıca Fransız oyuncudan 10 numara oynayan Giuliano ile pas alışverişinde çok daha dikkatli olmasını ve görev bölgesine sadık kalmasını istediği de öğrenildi.

Haberin Devamı