Gazete Vatan Logo
Futbol 'Derbi primini kaptan belirlesin'

'Derbi primini kaptan belirlesin'

“F.Bahçe’yi seyircimiz önünde mutlaka yenmeliyiz. Size güvenim sonsuz. Bu formaya aşık olduğunuzu, para için oynamadığınızı biliyorum. Bu yüzden primin ne kadar olacağını İbrahim Toraman’a bırakıyorum.”

'Derbi primini kaptan belirlesin'

Feda kelimesinin sözlükteki karşılığını sonuna kadar veren Beşiktaşlı futbolculara, siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’dan büyük jest... Art arda gelen şanssız puan kayıplarının ardından zorlu Sivas deplasmanında 3 puana kanat çırpan Kara Kartallar’ı ödüllendirmek isteyen Kıran, maç sonu soyunma odasını verdiği müjdelerle bayram yerine çevirdi. Normalde 9’ar bin TL olan dış saha galibiyet primini o karşılaşma için 10 bine çıkarttığını söyleyen başarılı yöneticinin sürprizleri bununla da bitmedi.

CEZA SİLİNDİ

Her beraberlik için prim hanesine eksi 4 bin’er TL yazılan siyah-beyazlı futbolcuların, G.Antep karşısında aldıkları bu cezayı da kaldırdığını söyleyen Kıran, asıl büyük bombayı sona sakladı. Zafer sarhoşu futbolcularla Sivas maçının hemen sonrasında soyunma odasında yaptığı konuşmada yıldızları tek tek tebrik eden Kıran, Süper Lig’de pazar günü oynanacak kritik F.Bahçe derbisi öncesi şu sözlerle siyah-beyazlı futbolculara açık çek verdi:

‘EN ÖNEMLİ MAÇ’

“Öncelikle bu galibiyet için hepinizi kutluyorum. Sivas gibi güçlü bir takım karşısında gol yemeden kazanmanız bizleri çok mutlu etti. Şimdi bu maçı unutup derbiye odaklanmalıyız.

Ligde 2.’lik koltuğunu geri istiyorsak mutlaka kazanmamız lazım. Bu sezonun en önemli maçı. Bu formaya aşık olduğunuzu ve para için oynamadığınızı çok iyi biliyorum. Sizlere güvenim sonsuz. Bu yüzden derbi karşılaşmasının primini belirlemeyi kaptan İbrahim Toraman’a bırakıyorum. O hangi rakamı uygun görürse galibiyet priminiz o olacak.”

Ümraniye’de bugün ziyafet var

İnönü’de oynanacak son derbide F.Bahçe’yi ağırlayacak olan Beşiktaş, derbinin hazırlıklarını dün de sürdürdü. İdmanda 5’e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yapan oyuncular, şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Bu arada futbolcular için bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde mangal partisi yapılacak.

Ozzie için derbi seferberliği

F.Bahçe karşısında pazar günü mutlak galibiyet hedefleyen Beşiktaş’ta Necip, Dentinho ve Almeida sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Siyah-beyazlıların sağlık kurulu ise Oğuzhan’ı derbiye kadar hazır etmeye çalışırken, Almanya’dan gelen doktor da genç oyuncunun son durumuna bakacak.

Haberin Devamı