Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Derbiyi alın özür dileyin'

'Derbiyi alın özür dileyin'

Beşiktaş’ın hocası Slaven Biliç’in G.Saray maçında futbolcularından tek bir isteği var, o da 3 puan:

'Derbiyi alın özür dileyin'

“Bu derbide son haftalarda aldığımız sonuçlarla üzdüğümüz taraftarımızı mutlu etmek için oynayalım. Biz bu sezon şampiyonluğu hak etmiştik. Sahaya çıkalım ve gerçek Beşiktaş’ın ne olduğunu herkese gösterelim.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, bugünkü G.Saray derbisinde futbolcularından sadece ve sadece 3 puan istiyor... Son 3 haftada kaybedilen puanlarla şampiyonluk ihtimali ortadan kalkınca sezon sonunda gönderileceğini tahmin ettiğini açıklayan Hırvat çalıştırıcı, siyah-beyazlı takımın başında belki de son maçlarına çıktığını düşünüyor.
2 sezondur çalıştırdığı siyah-beyazlılarda oynadığı 7 derbinin hiçbirini kazanamayan ve bugünkü mücadelede bir ilke imza atmak isteyen Biliç, oyuncularıyla duygusal bir toplantı yaptı... Tecrübeli çalıştırıcı, “Maalesef kötü bir dönemden geçtik ve hedefimizin uzağında kaldık. Ancak çok zor gibi görünse de ikincilik ihtimalimiz hâlâ mevcut. Sizlerden G.Saray karşısında taraftarlarımızı mutlu etmek için oynamanızı istiyoruz. Son maçlarımızda aldığımız sonuçlarla bize tüm sezon boyunca destek veren insanları ne yazık ki üzdük.
‘HER ŞEYİ YAPIN’
G.SARAY derbisi bizim için onlardan özür dileme fırsatı. Eğer bu maçı kazanırsak bir nebze de olsa onların yüzünü güldürmüş olacağız. Bu nedenle var gücünüzle mücadele edip maçı kazanmak için elinizden geleni yapmanızı istiyorum. Her şeyinizi ortaya koyun.
RAKİBİMİZ şampiyonluk yolunda en avantajlı olarak görünen takım. Ancak biz bu sezon oynadığımız futbolla o şampiyonluğu hak etmiştik. Çok şanssız maçlar oynadık ve oralarda kaybettiğimiz puanlar bize ağır yara verdi. Sahaya çıkalım ve gerçek Beşiktaş’ın ne olduğunu, bu şampiyonluğu aslında bizim almamız gerektiğini herkese gösterelim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı