Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Derbiyi kazanırsak önümüz çok açık'

'Derbiyi kazanırsak önümüz çok açık'

Başkan Yıldırım dün Samandıra'da görüştüğü İsmail KartalBeşiktaş'a karşı böyle motive etti:

'Derbiyi kazanırsak önümüz çok açık'

BEŞİKTAŞ derbisinin hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'nin dünkü idmanını başkan Aziz Yıldırım da yakından takip etti. Sakat oyuncuların son durumu hakkında teknik direktör İsmail Kartal'dan bilgiler alan başkan, pazar günkü maçtan mutlak 3 puan istedi. Beşiktaş maçının dönüm noktasına olduğuna inanan Yıldırım, "Bu derbi bizim için çok önemli. Kazanmanız gereken bir maç. Bu sınavdan 3 puanla ayrılırsanız yarıştaki rakiplerinize önemli bir mesaj verirsiniz. Benim bu haftayı galibiyetle kapatırsak, ilk devreyi de lider geçeceğimize inancım tam" sözleriyle Kartal'a güven aşıladı.

ÖZEL işleri nedeniyle 2-1 kaybettikleri G.Saray derbisi öncesi tesislere gelemeyen ve takımı uğurlayamayan Yıldırım, pazar günü ise Samandıra'da olacak. Futbolcu ve teknik heyete tek tek moral vermesi beklenen başkan, PFDK'dan aldığı ceza nedeniyle stada gidemeyecek ve maçı ya FB TV'de ya da kendi evinde izleyecek.

'İNADINA BİR OLUN'

BU arada sarı-lacivertlilerin 1 numarası kulüp dergisine özel bir yazı kaleme aldı. '1 milyon üye' kampanyasına vurgu yapılan yazıda şu ifadelere yer verdi: "Dünya markası olan F.Bahçe'nin temellerini atıyoruz. Ve bizim için artık 'bir' olma günüdür.

Haberin Devamı

SİZLER bu projeyi engellemeye çalışanlara inat yazgımıza ve geleceğimize sahip çıkın. Bırakın birileri tribünleri manipüle ederek artık F.Bahçe'de olamayanları, bugün ter ve emekleriyle burada olanların yerine koymaya kalkışsın. Siz inadına bir olun, bir milyon olun. Ve herkese öğretin ki; F.Bahçe'nin büyüklüğü anlaşılmaz değil, tartışılmaz bir büyüklüktür."