Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Derbiyi unutun Malatya'ya bakın"

"Derbiyi unutun Malatya'ya bakın"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatya maçı öncesi bir dizi uyarıda bulundu.

"Derbiyi unutun Malatya'ya bakın"

Kocaman: “Kafanız G.Saray maçında olursa sıkıntı yaşarız.”

Dün yapılan son antrenmanda öğrencileriyle bir konuşma yapan Aykut Hoca, herkesten bugünkü maça konsantre olmasını istedi. Gelecek hafta yapılacak derbinin etkilerini bugünden hissedilmesinden çekinen Kocaman, şunları söyledi:

“ÇIKIŞ periyodunda Akhisar karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet tattık. Şimdi yeni bir sayfa açmanın zamanı. Malatya karşısında alınacak 3 puan ligde bizi iddialı konuma getireceği gibi moralimizi de yükseltecek. Şu ana kadar yaşadığımız kayıplarla kredimizi tükettik. Herkes bu maça konsantre olsun. Eğer akıllar G.Saray maçına kayarsa sıkıntı yaşarız. Bizi desteklemeye gelecek taraftarlara güzel ve net bir galibiyet hediye etmeye mecburuz.”

Hazırlıklar tamamlandı

F.BAHÇE, Malatya hazırlıklarını tamamladı. Robin van Persie’nin takımdan ayrı düz koşu yaptığı öğrenilirken diğer oyuncular ise 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla idmana start verdi. Ardından taktik ve bireysel ağırlıklı çalışmalar yapan sarı-lacivertliler, çift kale maçla Malatya mesaisini tamamladı.
Dirar 11’le dönüyor
SAKATLIĞI yüzünden Beşiktaş derbisi ve Akhisar deplasmanını kaçıran Dirar, ilk 11’e dönüyor. Sakatlığını atlatan ve Fas Milli Takımı’nda forma şansı bulan kanat oyuncusu bugünkü mücadelede de görev yapacak.
TEKNİK direktör Aykut Kocaman milli arada U21 takımıyla oynanan mücadelede forvet arkasındaki performansıyla dikkat çeken Giuliano’yu bu bölgeye kaydıracak. Skrtel’in yokluğunda Neustadter’in forma giymesi beklenirken savunmanın önünde de Mehmet Ekici ve Josef ikilisi öne çıkıyor.
F.Bahçe'nin Malatyaspor karşısında muhtemel 11'inin şu şekilde olması bekleniyor:
Kameni, Hasan Ali, Neustadter, Neto, Isla, Mehmet Ekici, Josef, Giuliano, Valbuena, Dirar, Janssen
Kanarya rekor kırmak istemiyor!
SÜPER Lig’de 13 maçtır kalesini gole kapatamayan F.Bahçe, rekor kırmamak için sahaya çıkacak. En uzun gol yeme serisini egale eden sarı-lacivertliler, bugün Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncuları durduramazsa en kötü grafiğini sergilemiş olacak.

Haberin Devamı