Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Diğer tekliflerle çok ilgilenmedim"

"Diğer tekliflerle çok ilgilenmedim"

BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Umut Nayir, zor da olsa siyah-beyazlı takıma gelme hayâlinin gerçek olduğunu söyledi.

"Diğer tekliflerle çok ilgilenmedim"

BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Umut Nayir, zor da olsa siyah-beyazlı takıma gelme hayâlinin gerçek olduğunu söyledi. Kulübünün resmi Instagram hesabına özel açıklamalarda bulunan genç futbolcu şu ifadeleri kullandı:

“TRANSFER sürecim biraz uzadı. 1 aylık süreç benim için yorucu da geçti. Osmanlıspor ile devam eden sözleşmem vardı. Benim tarafımdan tek taraflı bir sözleşme fesihi gerçekleşti. O süreçte Beşiktaşlı yöneticilerle ve Umut (Güner) ağabey ile görüştüm. Kendisiyle bir irtibatımız oldu.

‘GÜZEL BİR DUYGU’

Zaten Beşiktaş’tan teklif gelince diğer tekliflerle çok ilgilenmedim ve buraya yoğunlaştım. Süreç uzasa da sonu güzel bitti. O yüzden mutluyum.

TÜRKİYE’NİN en köklü ve en geçmişi sağlam camialarından birine geldim. O yüzden benim için çok güzel bir duygu. Böyle köklü camialarda ve coşkulu tribünler önünde oynayabilmek her Türk futbolcunun hayâlidir. O yüzden aşırı derecede mutlu ve gururluyum. Böyle camialarda forma giymek ayrı bir sorumluluk da gerektiriyor. Bu sorumluluğunda altından kalkmaya çalışacağım.”

Haberin Devamı