Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Diyojen gibi elimde fener doğru adamı arıyorum'

'Diyojen gibi elimde fener doğru adamı arıyorum'

Aysal, mayıs ayındaki seçimde destek vermek için aday peşinde olduğunu açıkladı:

'Diyojen gibi elimde fener doğru adamı arıyorum'

Mali genel kuruldan ibra edilerek çıkan eski başkan, başkanlığa yeni ve genç isimlerin gelmesinden yana... Aysal’ın destek için olmazsa olmaz şartı ise adayın kendi güvenini kazanması

MALİ kongrede Ünal Aysal tüm eleştirilere tek tek yanıt verirken bir ilke de imza atıp Yarsuvat yönetiminden ayrı olarak ibra oylamasına girmek istediğini açıkladı. Üyeler de bunu kabul ederken Aysal yönetimin ayrı girdiği oylamadan ibra edilerek çıkarken gözler de bir kez daha Ünal Aysal’a çevrildi.

PROJELERİ DE HAZIRDI

SEÇİMİN ardından yakın çevresi ile fikirlerini paylaşan Aysal bundan sonraki dönem için de düşüncelerini aktardı. Görevden ayrılırken çok sayıda projesi olduğunu ifade edip bunları da Yarsuvat yönetimine verdiğinin altını çizen Aysal başkanlığa aday olacak genç isimlere de destek vereceğini duyurmuştu.

KİMSEYİ İŞARET ETMEDİ

ANCAK Ünal Aysal, bu sohbette aday olmak isteyen ancak şu ana kadar kendisinden destek gören birinin adını işaret etmezken ünlü Yunan filozof Diyojen’den örnek verip “Diyojen gibi elimde fenerle doğru adamı arıyorum. Bulmam durumunda başkanlık için tüm desteğimi vereceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başkanlık kararı 10 Nisan’da

AYSAL, gençlere destek vereceğini açıklarken kendisine de yeniden aday olması konusunda yoğun baskı olduğunu belirtti. Aysal’ın yakın çevresi ile sohbetinde kafasındaki şartlara uygun bir aday bulamaması halinde yeniden göreve talip olacağını da açıklarken “Başkanlığı yeniden düşünebilirim. Camiadan yoğun baskı var. Üyelerimizden de çok istek var bu konuda. Son kararımı 10 Nisan’da vereceğim” diyerek karar için tarih gösterdi.

G.Saray’da parasını bırakan tek başkan!
SIK sık G.Saray’dan mali olarak kazanç elde ettiği iddiaları ile karşı karşıya kalan Aysal ilk kez bu sohbette bilinmeyen bir durumu anlattı. Daha önce G.Saray başkanlarından hiçbirinin kulüpte bir kuruş bile parasının kalmadığını hatırlatan Aysal, 6 milyon dolar alacağının bulunduğunu ancak bunu almadığını da açıkladı.