Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Doktorlar bile panik yaptı'

'Doktorlar bile panik yaptı'

Yaklaşık 15 gün önce ameliyat olan Veli Kavlak, çok zor günler geçirdiğini söyledi.

'Doktorlar bile panik yaptı'

OMUZ sakatlığı nedeniyle 22 Mart 2015 tarihindeki F.Bahçe derbisinden bu yana forma giyemeyen ve geçirdiği iki ameliyata rağmen ağrıları dinmeyince yaklaşık 15 gün önce bir daha bıçak altına yatan Beşiktaş orta sahasının önemli ismi Veli Kavlak, yavaş yavaş sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ntvspor’a röportaj veren Veli, şu açıklamaları yaptı:

“OMZUMDAKİ sıkıntı 3 sene önce başladı. Ama büyük ağrılar yoktu. Üstüne gittikçe, devamlı oynayınca ağrılar arttı. Birçok MR çekildi, hiçbir şey gözükmüyordu. Yaklaşık 1 sene önce sıkıntı bulundu. Almanya’da ameliyat oldum. 2 yöntem vardı. Sahalara dönüşüm biriyle 3 ay, diğeriyle 5 hafta sürüyordu. 5 haftayı tercih ettim. Ancak ameliyat sonrası ağrılar devam etti. Son oynadığım F.Bahçe maçından bir şeylerin doğru gitmediğini hissettim. Ağrılar çok kötü olmaya başladı. Zaten o maçta oynadım, sonra maça çıkamadım.

AĞRILARIM hep vardı ama biceps kasımda kilitlenme olmaya başlamıştı. Kramp giriyordu, bu yüzden hiç koşamıyordum. Korktum, doktorlar da panik yaptı. Böyle bir şeyi daha önce görmediklerini söylediler.

Haberin Devamı

‘MORALİM DE DÜZELİYOR’

4.5-5 ay önce Sarper Çetinkaya ile görüştüm. ‘Ameliyat olman lazım’ dedi. Ben ameliyatı en son çözüm olarak belirledim. Almanya’da, Avusturya’da birçok doktora gittim. Tedaviler yapıldı ama hiçbir sonuç alamadım. Hatta orada bir ameliyat daha oldum, işe yaramadı. Şimdi de Sarper hocanın dediği ameliyat yapıldı.

ŞİMDİ her şey iyiye gidiyor. İnsanın morali de düzeliyor ama çok zor günler geçirdim. Umarım artık zor bir dönemden geçmişimdir. İnşallah en kısa sürede takıma katılırım. En büyük isteğim o.”