Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor 'Donk'un yerini doldurmamız lazım'

'Donk'un yerini doldurmamız lazım'

Rıza Çalımbay, Donk'un yerine iyi bir oyuncu transfer etmelerinin şart olduğunu düşünüyor

'Donk'un yerini doldurmamız lazım'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısında UEFA Avrupa Ligi yarışı içinde olan Galatasaray'a transfer olan Hollandalı oyuncu Ryan Donk'un yerini doldurmaları gerektiğini söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Kasımpaşa'da Çalımbay, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Sezon başından itibaren iyi bir istikrar yakaladıklarını ifade eden Çalımbay, "Yeni bir takım olmamıza rağmen arkadaşlık çok iyi oldu ve onu da sahaya yansıttık. İyi şeyler yaptık" dedi.

"HAKEM HATALARINA ÜZÜLDÜK"

Lacivert-beyazlı teknik adam, ilk yarıda tek üzüldüklerinin hakem hataları olduğunu dile getirerek, "Hakem hataları da olmasaydı şu anda daha yukarıda, iyi bir yerde olacaktık. Maalesef şanssızlıklar yaşadık. Şanssızlıklar ilk yarıda bizi buldu. İnşallah ikinci yarıda bulmayacağını umuyoruz. Takım olarak bütün arkadaşlarımız mükemmel grafik çizdi. Zaman zaman eksiklerimiz de oldu ama bu devre arası onları düzeltmeye çalışıyoruz. Hedefimiz ilk 10'un içinde olmaktı, şu anda onu başardık" diye konuştu.

Haberin Devamı

"DONK'UN YERİNİ DOLDURMAMIZ GEREKİYOR"

İkinci yarıda UEFA Avrupa Ligi için kendilerinin de içinde bulunduğu yarışın sorulması üzerine Rıza Çalımbay, "Bu noktada biz Donk'u kaybettik. Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Donk'un yerine iyi bir oyuncu ve öne iki oyuncu daha alabilirsek alternatifli bir kadromuz olacak. O zaman bu yarışın içinde biz de olacağız. Tek düşüncemiz ilk yarıda sergilediğimiz oyun ve istikrarı devam ettirmek. Çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum ama bu transferleri mutlaka yapmamız gerekiyor" cevabını verdi.

(İHA)