Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Dünya arenasında yarışacağız’

‘Dünya arenasında yarışacağız’

Alt lig kulüplerinin temsilcileriyle buluşan TFF başkan adayı Aydınlar, “Sorunları çözecek birimler kurup sizi üst liglere hazırlayacağız” dedi

TFF’NİN 29 Haziran’da yapılacak genel kurulu öncesinde başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar, dün Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin temsilcilerine yönelik toplantı düzenledi.. Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus’da yapılan toplatıya Aydınlar’ın listesinde yer alan TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ve yeni yönetim kurulunda başkan vekili olması beklenen Göksel Gümüşdağ da katıldı. Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Aydınlar, şu ifadeleri kullandı:

‘SİZE YAKIN OLACAĞIZ’

“EN büyük amacım Türk futbolunu dünya futbol arenasında yarıştırmak. Bunu başarmak için en önemli hedeflerden biri, sizleri finansal ve yapısal olarak daha güçlü daha rekabetçi hale getirip üst liglere daha hazır olmanızı sağlamaktır.

ARAMIZDA iletişim ve sinerjiyi korumak için sizlere çok yakın olacağız. Oluşturacağımız ortak akıl ve TFF’nin büyük gücüyle sorunlarınızı çözeceğiz. Taleplerinizi karşılamak için özel birimler kurmayı planlıyorum. Kısa vadeli sorunları çözdükten sonra birlikte orta ve uzun vadeli hedefler koyarak, Türk futboluna hizmet için bir yol haritası oluşturacağız.”

ÖZGENER veda ediyor

TFF Başkanlığı’nı bırakmaya hazırlanan Mahmut Özgener, bugün gazete ve televizyonların spor müdürleriyle buluşacak.. Federasyon başkanlığını bıraktığını açıkladığı 14 Haziran’daki basın toplantısında isim vermeden Türk Futbolu’nun içinde yer alan birçok yönetici ve başkanı eleştiren Özgener, bugünkü buluşmada kimleri kastettiğini açıklayacak ve 3 yıllık başkanlık dönemindeki faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiler verecek..

Haberin Devamı