Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Eksiğimiz var bahanemiz yok'

'Eksiğimiz var bahanemiz yok'

Aykut Kocaman, forvet sıkıtnısına karşın kazanmak zorunda olduklarını söyledi:

'Eksiğimiz var bahanemiz yok'

“Savunmayı nasıl takım halinde yapıyorsak, golü de hep birlikte atacağız. Çok kritik bir maç. 3 puanı almamız halinde dengeleri değiştiririz.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son 2 haftada aldıkları galibiyetin anlam kazanması için bu hafta mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Robin van Persie, Fernandao ve Janssen’in kesin olarak forma giyemeyeceği maç öncesi sakatlığı bulunan Soldado’dan güzel haber bekleyen Aykut Hoca, bir aksilik çıkması ihtimali üzerine takımla konuşma yaptı. Şayet Soldado’nun oynamaması durumunda santforsuz çıkacakları maçta kayıp istemediğinin altını çizen deneyimli çalıştırıcı, antrenmanda öğrencilerine şöyle seslendi:

‘HIZLI OYUN ŞART’

“ARKA arkaya aldığımız iyi sonuçların ligdeki sıralamamıza yansıması için bu hafta da kazanmamız şart. Kasımpaşa tehlikeli takım. Özellikle hızlı hücumlarda çok can yakıyorlar. Takım savunmasını nasıl savunma halinde yapmamız gerekiyorsa bu maçta hücumda da benzer bir görüntü çizmeliyiz. Golü hep birlikte atacağız. Orta sahadaki tüm oyunculara çok iş düşüyor. Topu ayağınızda çok tutmadan direkt 3. bölgeye yönelin. Unutmayın ki 3. puanı almamız halinde dengeleri değiştiririz.”

Haberin Devamı