Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Ele ele verip bu günleri aşarız"

"Ele ele verip bu günleri aşarız"

LİGDE kötü günler geçiren ve çıkış arayan F.Bahçe’de teknik heyet, futbolcular ve idari kadro dün öğle yemeğinde bir araya geldi.

"Ele ele verip bu günleri aşarız"

Asbaşkanlar Ali Yıldırım ve Önder Fırat’ın da yer aldığı yemek keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Sarı-lacivertliler bugünkü Demir Grup Sivas maçı öncesi moral depolarken kaptan Volkan Demirel, FBTV’ye açıklamalar yaptı.

TAKIMDAKİ birlikteliği pekiştirmek için böyle bir yemeğe ihtiyaç duydukları belirten tecrübeli eldiven, taraftarlara da çağrıda bulundu ve “Tüm seyircimizi stadımıza bekliyoruz. Tek takım F.Bahçe ise, bizi mutlu eden yer burası ise hep beraber destek vermeliyiz. Onlar varken biz daha güçlüyüz.

‘DAHA ÖNCE AŞTIK’

EVET, onları üzüyoruz, istedikleri gibi oynayamıyoruz ama bu durumdan hep birlikte çıkabiliriz. Taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle, hocasıyla el ele verip hep birlikte çıkarız. Daha önce bunları aşmış bir camiayız. Bunu yapabilecek kapasiteye sahip futbolcu grubuna sahibiz” diye konuştu.

DEMİR Grup Sivasspor maçına ilişkin de konuşan Volkan, “Rakibin kim olduğu önemli değil, bizim durumumuz önemli. Rakibimize saygı duyuyoruz. Onların hakkında en iyi analizi yaptık. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puanı almamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı