Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Elimde Ekici gibisi yok'

'Elimde Ekici gibisi yok'

Advocaat, Trabzonlu oyuncu için neden ısrarcı olduğunu şu sözlerle özetledi:

'Elimde Ekici gibisi yok'

“Elimizde ön tarafta oynayan çok fazla futbolcu var ama Mehmet gibi birisi yok. Yine de bu kadroyla şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Dick Advocaat, Samandıra Tesisleri’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Konuşmasında sarı-lacivertli yönetime mesajlar yollayan deneyimli çalıştırıcı, konu yelpazesi oldukça geniş sohbette şu ifadeleri kullandı:,

“BURAYA geldiğimizde bizim için şartlar oldukça zorluydu. Büyük ve beklentilerin çok fazla olduğu bir kulübe geldik. Bize sunulan kadro, başka birinin kadrosuydu. Bence kadro iyi bir şekilde dengelenmemişti.

SÜREKLİ bir deneme içerisindeydik. Bir süre geçti ve artık ilk 14 oyuncumuzu biliyorduk. Bunu Avrupa maçlarında görebildik. Ayrıca ligin bazı maçlarında aldığımız sonuçlarla bunu görebildik ve gösterebildik. İstediğimiz skorları gördüğümüz bir dönem oldu. Takımın asıl gücünün bu olduğunu düşünüyorum.

Gerçekçi bakıyorum,

BU transfer döneminde bizim ve Trabzonspor’un isteğiyle gelişen bir süreç yaşandı. Elimizde ön tarafta oynayan çok fazla futbolcu var ama Mehmet gibi birisi yok. Trabzonspor bizden Aatıf’ı istedi. Biz de Mehmet Ekici’yi isteyince süreç bu şekilde gelişti.
SÖYLEDİKLERİME baktığınızda belki benim çok olumsuz olduğumu düşünüyorsunuz ama ben olumsuz bakmıyorum. Sadece gerçekçi bakmaya gayret gösteriyorum. Ben hâlâ bu kadroyla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Eğer takım içinde daha iyi bir kombinasyon oluşturabilirsek bizim için işler daha kolay olur.”
Başakşehir’i yenmeliyiz'
“2. yarı yeni başlıyor. İki deplasman derbisi oynayacağımızı belirttiniz ama biz en iyi sonuçlarımızı deplasman maçlarında almışız. Hemen hemen bütün deplasman maçlarımızı kazanmışız. O nedenle bunu olumsuz olarak değerlendiremeyiz.
ŞAMPİYONLUK şansımız için Medipol Başakşehir ile yapacağımız maçı kazanmalıyız. Onlarla oynadığımız ilk maçta iyi olan taraf bizdik ama bizi yendiler. Onların o zamanki kadrosuna bakıyorum sadece bir farklı oyuncu var, bizde ise 7-8 farklı oyuncu olacak. Aslında bu her şeyi açıklıyor.”

Haberin Devamı