Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig 'En büyük hedefimiz şampiyonluk'

'En büyük hedefimiz şampiyonluk'

Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir özel açıklamalarda bulundu

'En büyük hedefimiz şampiyonluk'

Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli orta saha oyuncusu ANIL TAŞDEMİR, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayserispor gibi büyük bir camia içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Taşdemir; "Kayserispor'a gelmemde çok büyük emeği olan ve bana şans veren başkanımız sayın Süleyman Hurma'ya teşekkür ederim. Kayserispor gerçekten büyük ve çok güzel bir camia. Sarı-kırmızılı formayı giymek isteyip giyemeyen bir çok kişi var ve ben 3 yıl bu formayı giyeceğim. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum ve mutluyum." dedi.

Bundan sonra ki hedeflerine de değinen Taşdemir; "Kayserispor'da olduğum süre içerisinde çok kaliteli futbolcular ve çok değerli hocalar ile birlikte çalışacağım. Bunun farkındayım. Bu süreçten itibaren tek hedefim; üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getirip bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamak. Kendimi her anlamda sadece futboluma odaklayacağım. En büyük hedefimiz şampiyonluk. Kayserispor'u tekrardan Süper Lig'e çıkarmak ve sonrasında da en üst sıralara yükseltip, taraftarımıza bu mutluluğu yeniden yaşatmak bize düşen tek görev. İnşallah Allah o günleri görmeyi tüm Kayserispor camiasına yeniden yaşatır. Gelecek yıllar için ise hedefim; A Milli Takım forması altında ter dökmek. O gururu yaşamayı çok istiyorum. İnşallah o günleri de görmek nasip olur." diyerek sözlerini bitirdi.

Haberin Devamı

(Nihan DUMAN)