Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor 'En büyük pay başkanımızın'

'En büyük pay başkanımızın'

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, kulüp başkanı Recep Mamur'un tecrübelerinin ligde kalmalarında büyük etken olduğunu söyledi.

'En büyük pay başkanımızın'

Yıldız, yaptığı açıklamada, ligin 33. haftası sonucunda topladıkları 34 puanla matematiksel olarak ligde kalmayı garantilediklerini hatırlattı.

PTT 1. Lig'den yeni çıktıkları bir dönemde küme düşmemeyi başardıklarına dikkati çeken Yıldız, şöyle devam etti:

"Kayserispor olarak çok zorlu bir sezon geçirdik ama bu sıkıntılı sezonda mutlu sona ulaşmamızda en büyük pay sahibi başkan Recep Mamur'a ait. Bu sıkıntılı dönemde ligde kalmamızın mimarı Recep Mamur'dur. Bu dönemde tecrübeli ve deneyimli olması, işi çok iyi bilmesi, takımımızın ligde kalmasında etken olmuştur. Bu süreçte teknik direktör değişikliğinde çok isabetli karar verdiğini hep birlikte gördük. Hakan Kutlu ile son 10 maçta, sadece şampiyon Beşiktaş ile ikinci sıradaki Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Bu başarıyla sezonun bitmesine 1 hafta kala Kayserisporumuz hedefine ulaşmıştır. Bunda büyük pay sahibi başkanımızdır. Başkanımız büyük fedakarlık ve özveride bulunmuştur. Başkanımıza şehrimizin destek vermesi gerekiyor. İnşallah verilecek destekle gelecek sezon daha da iyi olacağız."

Haberin Devamı

Yıldız, Tolunay Kafkas'ın ardından göreve gelen Hakan Kutlu'nun da büyük özveriyle çalışarak takımı ligde kalmasını sağladığını sözlerine ekledi.