Gazete Vatan Logo
Galatasaray "En iyi olduğunuzu gösterin"

"En iyi olduğunuzu gösterin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularını G.Saray derbisine bu sözle motive ediyor:

"En iyi olduğunuzu gösterin"

“Bu ülkenin en iyi takımı olduğumuzu biz söylemiyoruz, kamuoyu söylüyor. Ancak bu lafta kalmamalı. İşimizi tam konsantrasyonla yapmamız gereken bir maç. Artık ligin son virajındayız. Tüm kapasitemizi ortaya koyacağız.”

BEŞİKTAŞ’TA gözler tamamen Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında G.Saray ile deplasmanda oynanacak olan ‘final’ niteliğindeki derbiye çevrildi. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını sadece teknik ve taktik açıdan değil, mental yönden de mücadeleye hazırlıyor.

‘TECRÜBEMİZ SAHAYA YANSISIN’

FUTBOLCULARIYLA yaptığı toplantıda, “Bu ülkenin en iyi takımı olduğumuzu biz söylemiyoruz, kamuoyu söylüyor. Ancak bu lafta kalmamalı. En iyi takım, en ciddi rakiplerini yenmeli. G.Saray karşısında sahaya çıkın ve en iyi olduğunuzu gösterin” ifadelerini kullandı.

LİG yarışında son viraja girdiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Tecrübemizin sahaya yansıması lazım. Sakin kalmamız, sahada kalmamız, işimizi tam konsantrasyonla, birbirimize yardım ederek yapmamız gereken bir maç. G.Saray lider ancak orada biz olmak istiyoruz. Bu nedenle de G.Saray’ı yenmeliyiz. Bunu yapacak gücümüz, kalitemiz, tecrübemiz var. Mücadele edeceğiz. Artık ligin sonu. Tüm kapasitemizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı