Gazete Vatan Logo
Voleybol 'En iyi voleybolu biz oynayacağız'

'En iyi voleybolu biz oynayacağız'

Eczacıbaşı VitrA'nın yıldızları Hande Baladın ve Tijana Boskovic, Şampiyonlar Ligi Final-Four'unda Vakıfbank'la oynayacakları maç öncesi VATAN'a konuştular:

'En iyi voleybolu biz oynayacağız'

ECZACIBAŞI VitrA, hafta sonu İtalya’da düzenlenecek Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four’unda ilk sınavını bir diğer temsilcimiz VakıfBank karşısında verecek. Bu kritik karşılaşma öncesi, turuncu-beyazlıların iki genç yıldızı Hande Baladın ve Tijana Boskovic ile konuştuk. Takımın bu noktaya nasıl geldiğini ve önümüzdeki dönemdeki hedeflerini Hande ve Bosko-vic’ten dinleyelim:

Cumartesi günü VakıfBank ile ilk olarak karşılaşacaksınız. Zorlu bir hafta sonu sizi bekliyor.

HANDE: “Eğlenceli ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Seyir zevki yüksek olacak. İki takım da bu kupayı istiyor. VakıfBank’ı yenip finale çıkmalıyız. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. İnşallah güzel bir sonuç alırız.”

BOSKOVIC: “Kesinlikle çok zor ve ilginç bir maç olacak. Çok fazla karşı taraf için konuşmak istemiyorum ama Final-Four için çok iyi hazırlandık ve devam ediyoruz. Buraya çok zorlu bir yoldan geçerek geldik. Birkaç günümüz daha var ve sahada elimizden gelenin en iyisini göstermek istiyoruz.”