Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'En iyisini alacağız'

'En iyisini alacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş transfer edecekleri santrforu tarif etti:

'En iyisini alacağız'

“Demba Ba’nın ismi altında ezilmeyecek bir oyuncu alacağız. Golcülüğü kadar top saklayabilen, hava hakimiyeti ve albenisi olan, kamuoyunun beklentisini karşılayacak bir forvet istiyorum. Görüşmeler sürüyor.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya kampında dün basın toplantısı düzenledi ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öncelikle bir stoper almak istediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Üç oyuncu ile anlaşma aşamasındayız. Oyuncularıma da söyledim, belki bir stoper daha alabiliriz. Elimizde iki yabancı stoper var, henüz onları görmedim. Bakacağız, gerekirse bir stoper daha alabiliriz” dedi.
DEMBA Ba’nın yerine de santrfor arayışlarının olduğunu söyleyen Güneş, “En iyisini alacağız. Demba Ba’nın ismi altında ezilmeyecek bir oyuncu getireceğiz. Golcülüğü kadar top saklayabilen, hava hakimiyeti ve albenisi olan, kamuoyunun beklentisini karşılaşayacak bir forvet istiyorum. Arjantin’den birkaç isim vardı, birini kulübü vermedi” diye konuştu.
‘ORTA SAHA ALABİLİRİZ’
VELİ’NİN sakatlığı sebebiyle bir ihti mal orta sahaya da takviye yapabileceklerini ifade eden siyah-beyazlıların hocası, “Transfer dönemi 1 Eylül’e kadar devam ediyor. Giden olabilir, sakatlık yaşanabilir, başka transferler de yapabiliriz. Ancak şimdilik durum bu” açıklamasını yaptı.
‘STAT ekimde biter’
VODAFONE Arena’nın yapımı devam ettiği için yönetimin Başakşehir Fatih Terim Stadı için görüşmeler yaptığını kaydeden Güneş, “4 maçlık bir anlaşma söz konusu. Ekim ayının ortası veya sonu gibi stat biter diyorlar” şeklinde konuştu.
‘Hücum oynayacağız’
HERKESİN keyif alacağı bir takım oluşturmak istediklerini kaydeden Güneş, “Her maça kazanmak için çıkacağız. Pes etmeyeceğiz. Oyuncularımı dinleyeceğim, geliştireceğim” derken, Beşiktaş’ın gelecek sezonki oyun stratejisinin nasıl olacağına ilişkin soruya “Hücum oynayacağız” yanıtını verdi.
‘Her pahalı FUTBOLCU yıldız değil’
G.SARAY ve F.Bahçe’nin transferleri hakkında fikri sorulan Güneş, “Rakiplerin güçlü olması bize katkı yapabilir. Sahaya 11 kişyle çıkılacak. Siz yıldız diyorsunuz. Yıldız, güneş... Bunlar gezegende... Her pahalı oyuncu, iyi oyuncu değil” yorumunu yaptı.
‘Quaresma hiç gündeme gelmedi’
GÜNEŞ, Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’nın siyah-beyazlı takıma dönebileceğine yönelik basında yer alan iddiaların sorulması üzerine şunları söyledi: “Quaresma gündemimizde hiç olmadı. Bunlar gündem olduğu zaman konuşulacak şeyler. Şu anda böyle bir şey yok. Taraftara saygı duyuyorum, beklentileri olabilir. Şu anda gündemimizde yok ve konuşmayı da doğru bulmuyorum.”

Haberin Devamı