Gazete Vatan Logo
Futbol 'En iyisini yapacağım'

'En iyisini yapacağım'

Milan Baros: “Türk futbolunu yakından tanıyorum. Antalya, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Üst sıralara yükselmek için takıma katkı sağlamaya çalışacağım.”

'En iyisini yapacağım'

Süper Lig’in iddialı takımlarından MP Antalya’nın 1 yıllık anlaşma sağladığı Milan Baros, dün sabah Antalya’ya geldi. Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kırmızı-beyazlıların yönetim kurulu üyesi Hüseyin Samut ve kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Çek golcü, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Medical Park Hastanesi’ne götürüldü.

G.Saray'da geride bıraktığı 4 başarılı sezonun ardından geçtiğimiz yıl devre arasında Çek Cumruriyeti ekiplerinden Banik Ostrava’nın yolunu tutan yıldız golcüyü, hastane girişinde kulüp doktoru Burhanettin Çalım karşıladı.

Yapılan tetkiklerin ardından Baros’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 31 yaşındaki golcüye eşlik eden Antalyaspor yöneticisi Hüseyin Samut hastane çıkışı yaptığı açıklamada, Baros’un ikinci etap kamp hazırlıkları için yarın takımla birlikte Slovenya’ya gideceğini kaydetti.

‘İYİ HİSSEDİYORUM’

Baros'un önemli bir transfer olduğunu ifade eden Samut, “Antalyaspor’a ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böylesine yetenekli bir futbolcuyu Antalya’ya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kendisi havalimanından çıkarken çok iddialı olduğunu, şov yapacağını ve başarılı olacağını ifade etti. G.Saray’daki performansından daha büyük performans sergileyeceğini vurguladı” ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu kaydeden Çek yıldız ise Antalya formasıyla Süper Lig’de oynayacak olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, “Türk futbolunu yakından tanıyorum. Antalya, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. KULÜBÜN başarısı adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ligde daha yukarı sıralara yükselmek için takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum, umarım her şey daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı