Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'En olgun oyunumuzdu'

'En olgun oyunumuzdu'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

'En olgun oyunumuzdu'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, 2-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından takımının sergilediği oyuna övgüler yağdırdı... Hırvat çalıştırıcı, sözlerine "Oyuncularımı tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum" diyerek başladı. "Son 2 sezonda en iyi performansımızı sergilemedik belki ama en olgun oyunumuzu oynadık" ifadelerini kullanan tecrübeli çalıştırıcı "Maç öncesinde bir stratejimiz var ve oyuncularım bunu kusursuza yakın şekilde uyguladı" dedi.

SKORU 1-0'a getirdikten sonra çok ciddi bir avantaj elde ettiklerini söyleyen Biliç, "Daha çok gol atabilirdik. Böyle bir oyunda kaliteden çok olgunluk gerekiyordu ve oyuncularımız tamamıyla olgun bir oyun ortaya koydular. Bu maçta işler istediğimiz gibi gitti. Plan istediğimiz şekilde işledi. Çok önemli bir takım karakteri ortaya koyduk. Takım ruhu en üst düzeydeydi" açıklamasını yaptı.

'BA'YI TAKDİR EDİYORUM'

KARTAL'IN hocası oyuna girdikten 2 dakika sonra takımı golünü atan Demba Ba için ise ayrı bir parantez açıp şunları söyledi: "Demba Ba'yı takdir ediyorum. O takımın en büyük yıldızı, en skorer ve en iyi oyuncumuz. Bu maç için yabancı sınırıyla ilgili zor bir karar vermemiz gerekiyordu. Ba'ya sabah kendisini yedek soyunduracağımızı söyledim. O da bunu kabullendi ve çok doğru bir tavır gösterdi. 'Sana son yarım saatte ihtiyacımız olacak' dedim. O da gereğini yaptı, oyuna girdi ve golünü attı."

Haberin Devamı