Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘En zor maçımız’

‘En zor maçımız’

Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Akhisar Belediyespor’un gücüne dikkat çekti:

‘En zor maçımız’

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı ve “Belki de en zor maçımızı oynayacağız” dedi. Siyah-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı, “8 gün içinde 3 maç oynayacaktık. İlk 2’sini kazanmayı başardık. Şimdi sonuncusuna çıkacağız. Enerjinizi 90 dakikaya yaymanız gerekiyor ancak iyi başlamak çok önemli. Bu maçın ardından dinlenme fırsatı bulacaksınız.

RAKİBİMİZ ligde oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Son 5 maçın ise 4’ünü kazandı. Gerçekten güçlü, iyi organize olan, çok hızlı kontratağa çıkabilen, formda ve moralli bir takımla karşılaşacağız.

‘SİZE GÜVENİYORUM’

MAÇ boyunca çok dikkatli oynamamız gerekiyor. Maçlarda pozisyon üretmekte sıkıntı yaşamıyoruz belki ama sonuçlandırma noktasında problemler var. Son dakikalarda yorgunluk ortaya çıkabilir. Bu sebeple son paslarda, son vuruşlarda çok daha dikkatli olmanızı istiyorum. Erken bir gol bulmak işimizi kolaylaştıracaktır. Sizlere güveniyorum. Bu maçı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam edelim. Sizler bu kalite ve güce sahipsiniz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı