Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Eren Derdiyok transferi...'

'Eren Derdiyok transferi...'

Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Levent Nazifoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

'Eren Derdiyok transferi...'

Eren Derdiyok transferi bitti, 3 yıllık sözleşme imzalayacağız!

''Eren Derdiyok transferi bitti diyebiliriz! 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağız! Önce scout ekibimiz önerdi, teknik kadromuz onayladı. Yönetim kadrosu olarak biz de onayladık. Daha sonra Mehmet Özbek ve başkan Dursun Özbek bu transferi bitirdiler! 6 Milyon Euro gibi yüksek bir bedel istenildiği söz konusu değil! Eren ile yarın veya öbür gün bu transferi bitireceğiz.

Takımın kondisyonunu yavaş yavaş arttırıyoruz!

''Bilerek böyle yavaş yavaş takımın kondisyonunu yükseltiyoruz. Şuan %60-%70 seviyelerinde olduğumu söyleyebilirim. Manchester United maçındaki mağlubiyete hazırlık maçı gözüyle bakmak lazım, Serdar Aziz'in morali tabiki bozuldu ama çok önemli futbolcu. Henüz hazır olmadığının bizde, o da farkında.

Basında yer alan haberler değil. Sponsorların verdiği rakamlar yüksek rakamlar!

''Sponsorlarla görüşmelerimiz sürüyor, bildiğim kadarıyla da iyi fiyatlar önerilmiş. Önümüzdeki hafta sponsorun açıklanacağını düşünüyorum! Bu anlaşmalara global bakmak gerekir diye düşünüyorum.''

Haberin Devamı

Riekerink'de karar kılarken, oyuncularla arasının iyi olması bizi düşündürdü!

''Futbolcular hocadan çok memnun, hatta hocanın işini bile zorlaştırdı. Riekerink'e karar kılarken, oyuncularla arası iyi olması bizi çok düşündürdü. Hiçbir futbolcunun bize Riekerink'i dayatması tamamen yalan, hiçbir oyuncunun haddine değil! Riekerink, Türkiye'deki en büyük problem olan çalışma sistemlerinde çok bilgili. Disiplini ve çalışma anlayışından çok memnunum''

Hiçbir oyuncu ''Galatasaray'da kalırız, paramızı kazanırız'' demedi, demez!

''Umut'un, Olcan'ın, Tarık gibi oyuncuların ''Galatasaray'da kalırız, paramızı kazanırız'' gibi anlayışları olamaz. Bu çocuklar böyle oyuncular değil bilinmesi gerek.

Diarra'da tek sorun var! Lucas Leiva bu hafta imzayı atabilir!

''Diarra'yla ilgili eşiyle ilgili bir problem yok! Tek problem 10 Milyon Euro'luk ceza, oyuncuyu kadroya katmayı, almayı zorlaştırıyor! Lucas Leiva ile ilgili son pürüzleri halletmeye çalışıyoruz bu hafta netleşecek!''

Haberin Devamı

Sinan ve Bruma'yı major liglerden, dominant takımlar isteyebilir!

Sinan ve Bruma'yı satmaya hiç niyetimiz yok, Şahsen Bruma için gelecek 10 Milyon Euro'luk bir teklifi de benim oyum ve düşüncem red yolunda olur!

Tolga Ciğerci'yi düşünüyoruz ancak ciddi bir adım atmadık!

Tolga Ciğerci, şartları bize uygun olan bir oyuncu. İnceledik, araştırdık iyi bir oyuncu ancak henüz bir adım atmadık. Hertha Berlin'le henüz bir görüşmemiz olmadı.