Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Ertuğrul'u bırakın Mert'i alın'

'Ertuğrul'u bırakın Mert'i alın'

Fenerbahçe'de ikinci kaleci muamması...

'Ertuğrul'u bırakın Mert'i alın'

Son 2 yıldır Kayserispor'da kiralık olarak oynayan ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Ertuğrul Taşkıran sezonun bitimiyle Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Genç eldivenin dönüşü de Kanarya'da yeni sezonda Volkan Demirel'in ardından ikinci kalecinin kim olacağı sorusunu akla getirmişti.

TEKLİF İLK GÖRÜŞMEDE

Sorunun yanıtının ne olacağı bilinmez ancak konuyla ilgili Konyaspor'dan ilginç açıklamalar geldi. Bir süredir Ertuğrul ile yakından ilgilenen Yeşil Beyazlıların başkan yardımcısı Güven Öten, "Fenerbahçe'ye Ertuğrul için teklifimizi yaptık ama onlar bize ilk görüşymemizde Mert Günok'u kiralamayı önerdiler" ifadelerini kullandı.

Konyaspor olarak Ertuğrul konusundaki ısrarlarının sürdüğünü belirten Öten "Biz Ertuğrul'u düşünüyoruz. Eğer vermezlerse B planımız var. Galatasaray'dan ayrılan Aykut Erçetin de listemizde" diye konuştu.

2017’DE SERBESTLER

Konyaspor cephesinden yapılan açıklamalara göre Fenerbahçe ikinci kaleci tercihini şu an Ertuğrul Taşkıran'dan yapmış gibi gözüküyor. İki kalecinin de 2017 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi var.

Haberin Devamı

2009-10 sezonundan bu yana Fenerbahçe'de toplam 34 maçta görev alan Günok ile geçen sezon bir ara İngiliz devi Manchester United da ilgilenmişti. Ertuğrul Taşkıran ise geçen sezon Kayserispor formasıyla 15 resmi maçta görev yapmıştı.

Fenerbahçe’nin Kocaelispor’dan alt yapısına transfer ettiği Mert?Günok, Sarı-Lacivertli takımda 2008-09 sezonunda profesyonelliğe adım attı. Kanarya’da 2010-11 ve 2013-14 olmak üzere 2 kez Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

(Bugün)