Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig ‘Eskişehir’e asla yanlış yapmam’

‘Eskişehir’e asla yanlış yapmam’

Mustafa Denizli ile yaşadığı sorunla gündeme gelen ve kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan ayrılacağı konuşulan Erkan Zengin, kesin ve net konuştu: Bu takıma asla yanlış yapmam.

‘Eskişehir’e asla yanlış yapmam’

Eskişehirspor’da hocası Mustafa Denizli ile yaşadığı tartışma sonrası takımdan ayrılacağı dedikoduları çıkan deneyimli futbolcu Erkan Zengin bu iddialara FANATİK aracılığıyla cevap verdi.

Bazı yayın organları tarafından verilen, ‘Eşyalarını topladı, şehri terkediyor’ haberlerini kesin bir dille yalanlayan 31 yaşındaki orta saha, “Ben Eskişehirspor’a ve bu şehre asla bir yanlış yapmam. Böyle bir lüksüm kesinlikle olamaz. Bu takım için yaptığım fedakarlık, taraftarın bana olan sevgisi ortada. Her ne yaşanırsa yaşansın kulübümü çok seviyorum. Ayrılmam söz konusu dahi olamaz” diye konuştu.

‘Hayalim Süper Lig’

Tek düşüncesinin Eskişehirspor’un Süper Lig’e yeniden yükselmesi olduğunu ve bunun için elinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğini belirten Erkan Zengin, “Benim hayalim Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek. Hocamla bir sıkıntı yaşadık evet. Ama bunu krize dönüştürecek, başarının önüne geçecek bir futbolcu değilim. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. İnanıyorum kısa sürede herşey yoluna girecek ve takımım için ter dökmeye devam edeceğim” sözlerini sarfetti. Bugün Boluspor deplasmanına konuk olacak Eskişehirspor’da Erkan Zengin, yaşanan olay sonrası kadroya dahil edilmemişti.

Haberin Devamı

(Fanatik)