Gazete Vatan Logo
Antalyaspor 'Eto'o bizim yarımız'

'Eto'o bizim yarımız'

Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş'ın ısrarla istediği Kamerunlu golcüyü işte bu nedenle satmak istemiyor.

'Eto'o bizim yarımız'

Akdeniz ekibi gitmesi durumunda ilk 8 haftada hiç kazanamayıp ligin dibine indikleri dönemdeki kâbusun yinelenmesinden endişe ediyor. Ayrıca istatistiklere göre de Samuel Eto’o takımın yarısı... Antalya geçen sezon ligi 53 golle bitirirken Eto’o; 20 gol, 6 asistle skor yükünün yarısını üstlendi. Bu yıl da takım 16 gol atarken, Kamerunlu 5 kez ağları buldu, 2 de asist yaptı.

ARA transfer döneminin başlamasına 8 gün kalırken sezon başında olduğu gibi ocak ayında da Samuel Eto’o’nun Beşiktaş’a gideceği ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Mario Gomez’in ayrılmasının ardından Kamerunlu yıldızı radarına alan siyah-beyazlılar yaz dönemindeki girişimlerden sonuç alamazken şimdilerde Eto’o ile Kartal’ın ismi sık sık gündeme geliyor.

KARTAL’DA HERKES İSTİYOR

BEŞİKTAŞ’TA Eto’o’ya sıcak bakmayan kimse yok. Başta Şenol Güneş ile ekibi olmak üzere taraftarlar, yöneticiler ve başkan Orman, dünyaca ünlü yıldızı siyah-beyazlı forma ile görmek istiyor. Bunun için yönetim ilişkileri bozmamaya özen göstererek Antalya’nın bir kez daha nabzını yokladı. Ancak Akdeniz ekibinin oyuncuyu satmaya niyeti yok.

Haberin Devamı

DİPTEN 9. SIRAYA ÇIKTILAR

ANTALYALILAR’IN en büyük endişesi Eto’o’nun takımdan ayrılması durumunda sezon başında yaşanan 8 haftalık kâbusun geri dönmesi. Rıza Çalımbay’ın geldiği 8. haftada Beşiktaş’a kaybeden Akdeniz ekibi hiç kazanamadan 3 beraberlik, 5 yenilgi ile ligin son sırasında yer alıyordu. Rıza hoca ile birlikte yükselişe geçen Antalya 8 haftada 19 puan toplayıp 9. sıraya kadar çıktı.

3.5 MİLYON € ALIYOR AMA...

“ETO’O giderse takımın yarısını kaybetmiş oluruz” diyen yöneticiler, Kamerunlu’nun ayrılması istemiyor çünkü istatistikler de bunu söylüyor. Antalya geçen sezon 53 gol atarken Eto’o 20 gol, 6 asistle takımın skor yükünün yarısına katkı yaptı. Bu sezon da 16 golün 5’ini kaydeden Eto’o yaptığı 2 asistle de yine benzer bir performansa imza attı.