Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Evde şampiyon olabiliriz'

'Evde şampiyon olabiliriz'

Hamza Hamzaoğlu, derbi zaferi sonrasında F.Bahçe maçını dört gözle beklediklerini söyledi:

'Evde şampiyon olabiliriz'

“Şampiyonluğa gidiyoruz ve şampiyon olacağımıza da inanıyoruz. Bir maçımız kaldı adım adım ilerledik. Kendi maçlarımız üzerinden hesap yaptık ama yarın (bugün) da şampiyon olabiliriz.”

KARİYERİNDEKİ ilk şampiyonluk için 1 maçı kalan Hamza Hamzaoğlu, rakipleri F.Bahçe’nin bugün oynayacağı maçı düşünmeden sahaya çıktıklarını açıkladı... Stratejik oynamak zorunda olduklarının altını çizen Hamzaoğlu şunları söyledi:
“KAZANMAYA giden yolda ne yapmak gerekirse yaptık. Net skorla kazandık, kaldı 1 maçımız, kupa finali de var, iki maçımızı da iyi bitirerek arzu ettiğimize ulaşırız inşallah. Biz kendi maçlarımız üzerinden hesabımızı yaptık, aslında evde otururken de şampiyon olabiliriz yarın ama bunu düşünmüyoruz. Daha 1 maçımız daha var, inşallah bundan da istediğimizi alır şampiyonluğu yaşarız.
BEŞİKTAŞ’I kutluyorum. Kazanmak adına her şeyi yaptılar. Biz ise iyi bir takım oyunu ortaya koyduk, oyuncularım inanarak oynadı. Motivasyon için özel bir şey yapmadık. Her zamanki gibi şampiyonluğa gidiyoruz ve şampiyon olacağımıza da inanıyoruz. Bir maçımız kaldı adım adım ilerliyoruz.
"Bilic ile maçtan önce konuştuk"
Slaven Bilic'in Beşiktaş'taki görevini bırakma kararı hakkında konuşan Hamzaoğlu, "Bilic ile maçtan önce konuştuk gelecek yıl aramızda olmayacakmış, güzel şeyler kattı takıma. Beşiktaş'a da yakıştığını düşünüyorum, futbol bu ve tamamen sonuç oyunu ve zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor. Bilic, gittiği takımda umarım yine başarılı olur" şeklinde konuştu.
BURAK’LA SARILDIK
Erken gol bulmak bizim için çok önemliydi. Sonraki süreçte ona göre pozisyon aldık. İhtiyacımız olan şey en başında gerçekleşti. Topu rakibe vermedik, çünkü bize lazımdı. İyi futbol son dönemde önemli falan galibiyeti getirecek skorlar çok daha önemliydi, biz de bunu başardık. Yıldırım hocanın da bir an önce yanımıza dönmesini istiyoruz. ona bir kez daha geçmiş olsun diliyorum.
BURAK konusuna gelirsek... Her oyuncu oynamak ister, oyundan çıkmak istemez. Taktiksel hamlemize göre bir değişiklik yaptık, son yarım saatte Umut Bulut’u tercih ettik. Yani Burak kötü ya da istemediğimiz gibi oynadı diye çıkmadı. Burak’ın oyunda kaldığı süredeki performansından memnunuz. Ben onun tepkisini hoşgörü ile karşılarım. o da zaten devam ettirmedi, içerde sarıldık.”

Haberin Devamı