Gazete Vatan Logo
Galatasaray "F.Bahçe 3 yıldır yenemiyor"

"F.Bahçe 3 yıldır yenemiyor"

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek finali ikinci maçında Fenerbahçe Ülker'i 70-69 yenerek seriyi 1-1'e getirdikleri maçta oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

"F.Bahçe 3 yıldır yenemiyor"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, son dakikaya kadar pes etmediklerini aktararak, şunları belirtti:

"Oyuncularımla gurur duyuyorum. Galatasaray formasını giymenin ne kadar anlamlı olduğunu gösterdiler. Turu geçip geçemeyeceğimizi bilmiyorum. Onlar da strese girecek. Maçta baskılı savunma yapıp dış adamları çok iyi durdurduk. Hücumda zayıf olan ikili savunmalarını cezalandırmaya çalıştık. Maç içinde Micov'un ciddi bir sakatlığı oldu. Ayağında çatlak veya kırık olabilir. Pocius da devam edemedi. Ender Arslan da maçın sonunu getiremedi. Sporda mucize bir kere oluyor. İki ay önce de yendik. Demek ki bu mucize değil Galatasaray forması giymenin alın teri."

Fenerbahçe Ülker'in Avrupa'nın en pahalı kadrolarından birine ve en tecrübeli başantrenörüne sahip olduğunu vurgulayan Ataman, "Çarşamba akşamı hangi oyuncumuz oynarsa oynasın turu geçmek için mücadele edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Ender Arslan ise, seriyi son maça taşıdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Zor şartlar altında oynarken en önemli itici gücümüz taraftarımız oldu. Önemli silahları olan bir takıma karşı ancak böyle mücadele ederek kazanabilirsiniz. Oynayıp oynayamayacağımı bilemiyorum ama takım olarak son maçta elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı