Gazete Vatan Logo
Futbol 'F.Bahçe beni çağırıyor'

'F.Bahçe beni çağırıyor'

Kim bu yıldız oyuncu?

Api'den al haberi

Ganalı yıldız halen İtalya'da bulunduğunu belirtip "Yöneticilerle görüşüyorum. FIFA davasından çok, sakatlığımı soruyorlar. bana Fenebrahçe kapısı her zaman açık" dedi.

Fenerbahçe'nin Ganalı eski yıldızı Stephen Appiah, her an takıma geri dönebilir... Geçirdiği damar tıkanıklığı hastalığının ardından sarı-lacivertli takımla yolları kötü şekilde ayrılan Ganalı yıldızın, geri gelme ihtimali doğdu. İki taraf arasındaki anlaşmazlık hakkında FIFA, Fenerbahçe'yi haklı bulmuş ve Appiah'ın 2 milyon 280 bin euro ödemesine karar vermişti. Kulüp davayı kazansa da, Apiiah'ı transfer ederken Juventus'a 8 milyo neuro bonservis bedeli ödeyen Kanarya, bu kararla 5 milyon 720 bin euro zarara uğradı.

Ancak karar sonrası Appiah ile Fenerbahçe arasında bazı gelişmeler yaşandı. Ganalı oyuncu, "Benim için Fenerbahçe kapısı her zaman açık. Halen İtalya'dayım ve geçtiğimiz günlerde kulüpten bir yetkili ile görüştüm. FIFA davasından çok, şu anki durumum ve geri dönmem ile ilgiliydi. Arada bazı kötü olaylar yaşandı ama F.Bahçe gerçekten isterse konuşuruz. Ben olumlu bakıyorum. Gelecek hafta İstanbul'da olacağım. Eski arkadaşalrımı ziyaret edeceğim. Bu sırada Fenerbahçe'ye dönmem ile ilgili bir görüşme de olabilir" dedi.

YERİ HİÇ DOLDURULAMADI

Takımdan ayrılmasından sonra Fenerbahçe'de boşluğu bir türlü doldurulamayan Appiah, FIFA'nın verdiği para cezası ile ilgili olarak CAS'a gitmeyi düşünmediğini de belirtip "Kesin kara almadık ama mahkemeye ya da CAS'a gitmeyi düşünmüyoruz. Futbola döndüm. GANA Milli Takım formasını giymeye başladım. Sağlığım çok iyi. Dava nedeniyle futboldan uzak kaldım. Ama yeni sezonda teklifleri değerlendireceğim. Fenerbahçe ile ilgili ne olacağını birlikte göreceğiz. Birçok teklif alıyorum. Beni siteyen kulüpler, 2 milyon 280 bin euroyu da ödemeye hazır" diye konuştu. (Habertürk)


Haberin Devamı