Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ‘F.Bahçe’deki tek eksiğim şampiyonluk’

‘F.Bahçe’deki tek eksiğim şampiyonluk’

F.BAHÇE’NİN Brezilyalı oyuncusu Josef De Souza da Antalya kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘F.Bahçe’deki tek eksiğim şampiyonluk’

Josef: “Takımımda mutluyum. Burada lig kupasını kaldırmayı düşlüyorum.”

Antalya’daki çalışmalar hakkında bilgiler veren Sambacı, “Antrenmanlarımız gerçekten çok iyi geçiyor. Yaklaşık 7 gün izin imkanımız oldu. Yeni yılın başlamasıyla birlikte antrenmanlarımıza tekrar başladık. Umarım 2018 bizim için güzel bir yıl olur. Kampta genel olarak idmanlar çok iyi gidiyor.

SEZON başındaki West Bromwich’in teklifi geçti. Burada kendi isteğimle kaldım ve çok mutluyum. Fenerbahçe’de devam etmek, kontratımı yenilemek istiyorum. Buraya karşı çok büyük bir sevgi besliyorum. Ben burada her geçen gün daha çok gelişiyorum, çok mutluyum. Bu gelişimi şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum. Tek eksiğim şampiyonluk” dedi.

‘Gerçek Fernandao’yu herkese göstereceğim’

Fernandao: “Son 2 yılı verimli geçirmedim. Elimde eski günlere dönme şansım var.”

TALİPLERİ olsa da teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda F.Bahçe’de kalan Fernandao, eline geçen şansı en iyi şekilde kullanmak istediğini belirtti. FB TV’de yayınlanan ‘Kamp günlüğü’ programına konuşan Sambacı, şu ifadeleri kullandı:
“SAKATLANDIĞIM periyot benim için çok zor bir dönemdi. Hatta kariyerimin en kötü dönemiydi. Çok zor aylar geçirdim ama çok güçlü kaldım. Tanrının ve ailemin desteğiyle eski günlere dönebileceğimi biliyordum. Çalışmalarıma en iyi şekilde devam ediyorum. Performansımın en iyisini vermek için gayret gösteriyorum.
SON 2 yılı açıkçası çok verimli geçirmedim. Ben gerçek Fernandao’yu tekrar göstermek istiyorum. Bunun için yeterli şartlarımın olduğuna inanıyorum. Benim için yeni bir şans doğdu diyebilirim. Elimden gelenin en iyisini göstermek istiyorum.”

Haberin Devamı