Gazete Vatan Logo
Futbol 'F.Bahçe önce başvursun'

'F.Bahçe önce başvursun'

Demirel, doping skandalı konusunda kendisini eleştiren Aziz Yıldırım’a yanıt verdi

'F.Bahçe önce başvursun'

YAŞANAN doping skandalının ardından F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Amerika’da gezeceğine buraya gelip hesap versin. Hemen yarın karar versinler biz Taylor ve Taurasi’yi oynatabilecek miyiz, oynatamıyacak mıyız? Böyle giderse Türkiye Ligi’ni de kaybettirecekler “ diyerek sert biçimde eleştirdiği Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, “F.Bahçe önce Taurasi için federasyona resmi başvuruda bulunsun” yanıtını verdi.

VATAN’IN İsviçre’deki uluslararası toplantı sırasında telefonla ulaştığı Demirel, “Sarı-lacivertli kulübün bu konuda henüz Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir başvurusu yok. Onlar önce bir başvuru yaparak taleplerini iletmeliler. Biz de F.Bahçe’den gelecek talep doğrultusunda FIBA’ya gerekli girişimleri hemen yaparız” diye konuştu.

‘TALEP AKŞAM ULAŞTI’

TURGAY Demirel bu açıklamayı dün öğle saatlerinde yaptı. Ancak F.Bahçe’nin, Taurasi’nin Türkiye’de oynayıp oynayamayacağına yönelik başvurusunun mesai saati bitimine yakın federasyona ulaştığı öğrenildi.

‘Amerika’ya gezmeye değil, ÖNEMLİ BİR İŞ İÇİN GİTTİK’

AZİZ Yıldırım’ın “Turgay Demirel Amerika’ya gezmeye gitti” eleştirisine de yanıt veren Demirel, “ABD’ye gezmeye değil, çon önemli bir iş için gittim. 2012 Bayanlar Dünya Şampiyonası’na ülke olarak adayız. Bu büyük ve çok önemli organizasyonu Türkiye’ye alabilmek için Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’le birlikte ABD’deydik” diye konuştu.

Emre, Dia, Yobo, Okan ve Gökhan hafta sonuna zor

KASIMPAŞA maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe dün yine eksik bir kadroyla çalıştı. Emre antrenmanı yarıda bırakırken, Dia ve sol üst adalesinde sorun yaşayan Okan da salonda hazırlıklarını sürdürdü.

KARIN adalesinde kısmi yırtık bulunan Gökhan Gönül’ün tedavisine devam edilirken, Yobo’nun salonda çalıştığı bildirildi.

Çeyrek final için Ataköy’e

THY Avrupa Ligi 2. tur H Grubu’nda lider durumda bulunan F.Bahçe Ülker bugün Olympiakos’la çok kritik bir maça çıkıyor. Sarı-lacivertliler, Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20.15’te başlayacak ve NTV Spor’dan yayınlanacak karşılaşmadan galip ayrılmaları halinde grubu zirvede tamamlamayı garantileyecek.

RAKİBİYLE deplasmanda yaptığı ilk maçı 84-70’lik skorla kazanan Kanarya’nın bu hayati sınavı öncesi Vidmar, Mirsad ve Engin gibi önemli eksikleri bulunuyor.

Haberin Devamı