Gazete Vatan Logo
Rizespor 'F.Bahçe'ye karşı gücümüzü göreceğiz'

'F.Bahçe'ye karşı gücümüzü göreceğiz'

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe karşısında güçlerinin ne olduğunu görmek istediklerini söyledi.

'F.Bahçe'ye karşı gücümüzü göreceğiz'

Milli maçlar nedeniyle 8 oyuncusundan yoksun olarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Hikmet Karaman, verilen araların bazen takımlara iyi, bazen de kötü yönde etki ettiğine işaret etti. Eksik oyuncular nedeniyle çalışmalarının aksadığına dikkat çeken Hikmet Karaman, "Çaykur Rizespor olarak milli takım arasının faydalı ve sonuca yansıyacak şekilde karşımıza çıkmasını umuyorum. Ayrıca milli takıma giden oyuncularımın milli görevlerini en iyi şekilde yerine getirip sağlıklı bir şekilde geri gelmesini bekliyorum" dedi.

"MÜTHİŞ MÜCADELE OLACAK"

Milli maçlar sonrasında sahalarında Fenerbahçe ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Hikmet Karaman, şöyle devam etti:

"Türkiye Kupası'nda Rize'de oynadığımız maçta Fenerbahçe'ye mağlup olmuştuk. Şimdi bunun rövanşına çıkacağız. Bir tarafta şampiyonluğa oynayan, diğer tarafta da kümede kalmayı garanti altına almaya çalışan 2 takımın mücadelesini izleyeceğiz. İki taraf açısından da müthiş bir mücadele olacak. Amacımız Çaykur Rizespor futbol takımı olarak şampiyonluğa oynayan bir takım karşısında gücümüzün ne olduğunu görmek."

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Milli maçlar nedeniyle Lige verilen arada Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor, günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda Hikmet Karaman nezaretinde çalışan Çaykur Rizespor'un bu sabah yaptığı antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı, dar alanda yapılan taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Yeşil mavililerin günün ikinci antrenmanını ise salonda yapacağı açıklandı.