Gazete Vatan Logo
Futbol 'F.Bahçe'ye nasıl satar?'

'F.Bahçe'ye nasıl satar?'

Galatasaray’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Arda Turan konusunda çarpıcı bir açıklama yaptı.

'F.Bahçe'ye nasıl satar?'

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ergün, “Eğer Fenerbahçe bu konuda bir yalanlama yapmadıysa, bildiği bir şey var demektir. Yalanlama yapmamanın Galatasaray’ın aleyhine olduğunu düşünüyorlarsa o yüzden yalanlama yapmamış olabilirler; ama takımı Arda’yı satmayı düşünmediğini bize beyan edip, Fenerbahçe’ye nasıl satar. Nasıl satsın. Ayrıca Fenerbahçe’nin böyle bir arzusunun olup olmadığından da emin değilim. Arda’yı transfer etmek istediklerini hep söylediler; ama bu arzunun bir girişime dönüştüğüne ihtimal vermiyorum. Arda’nın vereceği kararlar konusunda da hiçbir kaygı taşımıyoruz. Çok iyi bir Galatasaraylıdır. Dönmeye karar verdiğinde tek adresinin Galatasaray olduğunu söyledi” dedi.

KAYSERİ’DE BAŞKAN’LA FOTOĞRAF ÇEKTİREN FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI TEBRİK ETTİM

Ergün, “Süper kupa maçından sonra Fenerbahçeli taraftarlar gelip başkanımızla fotoğraf çektirdiler. Kendisine sarılarak fotoğraf çektirdiler. Ben de bu güzel manzara karşısında dayanamadım, gittim kendilerine teşekkür ettim. Görmek istediğimiz manzara budur. Hep böyle olmasını istiyoruz dedim. Gerçekten çok önemli bir dostluk örneği verildi Kayreri’de...” şeklinde konuştu.

DIDER DROGBA’YLA UZUN YILLAR ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Ergün, Drogba’yla ilgili olarak ise “Dider Drogba’yla, o bizimle çalışmak istediği sürece çalışmak istiyoruz. Kendisini teknik heyet içerisinde görmek istediğimizi de başkanımız beyan etti. Galatasaray’da olmaktan çok mutlu. Dünyaca çapında oyuncu olmasının yanı sıra çok önemli bir lider. Doğuştan getirdiği özellikleriyle tam lider. Dünya üzerinde önemli bir figür. Kurduğu vakıfla, topluma kazandırdıklarıyla. Uzun vadede bu çapta bir oyuncuyu her kulüp günün birinde takımında teknik direktör olarak görmek ister” dedi.

UJFALUSI ADAM GİBİ ADAM

Şükrü Ergün, Pazartesi günü, İstanbul’a gelerek, Gaziantepspor maçında taraftara veda edecek Ujfalusi için ise “Ujfalusi, çok başarılı bir futbolcu olmasının yanı sıra adam gibi bir adamdı. Biz kendisini takımımızda görmekten çok mutlu olduk. Onun da Galatasaray’la ilişkileri hep devam edecektir. İyi bir Galatasaraylı olduğunu kendisi de ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR BURAK’A ZARAR VERDİ

Şükrü Ergün, “Burak konusundaki yorumlar sadece spekülasyon. Bu tür spekülasyonlar bu oyuncular üzerinde negatif etki ediyor. Bu arkadaşlar çok genç oyuncular. Psikolojileri de bundan etkileniyor. Bu tür spekülasyonlar Türk futboluna zarar veriyor” dedi.

BU SAATEN SONRA FLAŞ TRANSFER OLMAZ

Kulüp sözcüsü Ergün, son olarak, “Bu saten sonra transfer olursa, yıldız isim beklememek gerekir. Galatasaray’da oynayabilecek genç bir yetenek olursa, transfer bu şekilde gerçekleşir; ama flaş bir isim beklemeyelim. Yabancı transferi malum nedenlerden de dolayı söz konusu değil. AB pasaporta taşıyan futbolcularımızın yerli statüsünde oynaması için yaptığı başvuruda, hukukçu arkadaşlarımız kısa sürede olumlu bir sonuç alınacağına dair beklentilerini söylediler” diye konuştu.

Haberin Devamı