Gazete Vatan Logo
Sivas Spor 'F.Bahçe'ye yenilmek normal'

'F.Bahçe'ye yenilmek normal'

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın, 3-2 yenildikleri Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

'F.Bahçe'ye yenilmek normal'

SİVAS'IN hocası Sergen Yalçın kaçırdıkları gollerden dert yandı: "Güzel maç oldu. Planımız oyunun belli bir bölümüne kadar güzel gitti. Bu maçı kaybetmeyebilirdik, hatta 2-1 öndeyken 3'ü atıp maçı koparabilirdik. F.Bahçe'ye karşı oynuyorsan bulduğun pozisyonlarda golü atacaksın. Büyük bir takımla oynadık, yenilebiliriz tabii. Bu normaldir. Oyuncularımın verdiği mücadeleden gayet memnunum."

SERGEN YİNE YAPAMADI
Geçen sezon Gaziantepspor'un bu sezon da Medicana Sivasspor'un başında İstanbul'un üç büyük takımına karşı daha önce çıktığı 6 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Sergen Yalçın, Medicana Sivasspor'un Fenerbahçe'ye yenilmesiyle bu şanssızlığını kıramadı.
Teknik direktör Yalçın, takımı Sivasspor'un evinde Fenerbahçe'ye 3-2 yenilmesiyle İstanbul'un 3 büyük takımına karşı olan galibiyet hasretine son veremedi.
Yalçın yönetimindeki Medicana Sivasspor, bu sezon sahasında, ligin 21. haftasında Galatasaray'a 3-2, 23. haftada Beşiktaş'a 1-0, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında da deplasmanda Galatasaray'a 4-1 mağlup olmuştu.
Yalçın'ın geçen sezon görev yaptığı Gaziantepspor da Fenerbahçe'ye 3-0, Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmuş, Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.
Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı takımlar bu maçlarda rakip takım filelerini 6 kez havalandırdı, kalelerinde ise 16 gol gördü.
Aatif: 'Yenildik ama gurur duyuyorum'
SİVAS'TAN Aatif, F.Bahçe yenilgisini şu sözlerle özetledi: "İyi bir mücadele sergiledik. İlk yarıda çok iyiydik ama 2. devrede çok farklı bir F.Bahçe vardı sahada. İkinci yarıda yorulduk ve Caner ile Gökhan'ı tutmakta zorlandık. Yenildik ama ben yine de gurur duyuyorum. Çünkü çok iyi oynadık."

Haberin Devamı