Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "F.Bahçe'yi birlikte ayağa kaldırabiliriz"

"F.Bahçe'yi birlikte ayağa kaldırabiliriz"

Sarı-lacivertlilerin orta sahadaki tecrübeli ismi Josef De Souza'dan Aykut Kocaman'a tam destek:

"F.Bahçe'yi birlikte ayağa kaldırabiliriz"

“Bizler takım olarak çok hata yaptık. Bireysel olarak yaptığımız hatalar sonucunda çok puan kaybettik. Ama faturayı siz kendinize çıkardınız. Bu sorumluluk hepimize ait. Burada olmanıza sevindim. Birlikte takımı ayağa kaldırabiliriz.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Osmanlı maçının ardından “Gerekeni yapacağım” açıklamasıyla birlikte 2 gün sonra geri dönmesi ve tekrar görevinin başında kalması birçok futbolcu ararsında da gündem konusuydu. İlk döneminde Kasımpaşa maçı sonrası istifasını açıklamasının ardından birçok futbolcu “Bizi bırakma” sözleriyle Kocaman’ı ikna etmişti.
AYKUT Kocaman milli takıma verilen nedeniyle geçen salıdan bu yana elindeki sınırlı futbolcuyla antrenmanları yaparken takım kaptanı Volkan’ın dışında Kameni’nin de konuştuğu hocaya moral verenler arasında Josef de Souza da bulunuyordu.
‘DEVAMI GELMELİ’
JOSEF’İN Kocaman ile yaptığı birebir sohbette “Sizi hep anlatırlardı, isminiz hep gündemdeydi. Kısa süredir çalışıyoruz ancak ben göreceğimi gördüm. Saha içinde istediğimiz skorları alamasak da doğru çalıştığımızı biliyorum. Bunun
devamı gelmedi.
BİZLER takım olarak çok hata yaptık. Bireysel hatalar sonucunda çok puan kaybettik. Ama faturayı siz kendinize çıkardınız. Bu sorumluluk hepimizin. Burada olmanıza sevindim. Hep birlikte takımı ayağa kaldırabiliriz” dediği öğrenildi.
KOCAMAN da idman ve kamplardaki uyumlu davranışı ve çalışkanlığıyla örnek gösterdiği Josef’e teşekkür ederken “Artık saha içi sonuçlarına ihtiyacımız var. Yaptığımız doğruları 3 puana yansıtmalıyız” yanıtını verdi.

Haberin Devamı