Gazete Vatan Logo
Futbol ‘F.Bahçe’yi yeneceğiz’

‘F.Bahçe’yi yeneceğiz’

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, pazar günkü F.Bahçe maçı öncesinde iddialı konuştu

‘F.Bahçe’yi yeneceğiz’

YÜZÜNÜ lige dönen Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, pazar günkü F.Bahçe maçı öncesinde iddialı konuştu.

Kupanın dışında kalınması nedeniyle taraftarların üzülmemesini isteyen tecrübeli hoca, “Lig maçları çok daha önemli. Kupada yedek oyuncularımı görmek istedim. Onlar da ilk yarı hariç iyi bir görüntü çizdiler. F.Bahçe maçında kazanmak için gerekeni yapacağız.

TRANSFER ettiğimiz dönemde Brozek kardeşlerin idman eksikleri vardı. Ardından iyi bir çalışma dönemi geçirdiler. Beşiktaş maçında tempoları çok üst düzeyde değildi. Formayı almaları için çok daha iyi olmalılar.

Bundan sonra daha fazla çalışıp kendilerine yer açacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Glowacki derbiye zor fakat EGEMEN iyileşti

BEŞİKTAŞ maçında sakatlanan Glowacki’nin pazar günkü F.Bahçe maçında oynamasının zor olduğu açıklandı. Ancak bu kötü haberin yanında bir de iyi haber aldı Trabzonspor.

POLONYALI’NIN yerine sakatlığını atlatan Egemen’in oynayabilecek duruma geldiği ifade edilirken, teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuya ‘Hazır ol’ emri verdi. Egemen’in, Giray ile birlikte stoperde oynaması bekleniyor.

Trabzon SPORTiF’in yönetimi belli oldu

TRABZONSPOR Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.’nin olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Divan başkanlığına Temel Tarık Kazancıoğlu, katip üyeliğe Muzaffer Bozdoğan, oy toplama memurluğuna ise Coşkun Karaoğlu’nun seçildiği genel kurulda, şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, verilen önerge üzerine 3 yıl süre ile görev yapmak üzere Sadri Şener, Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener ve Temel Tarık Kazancıoğlu oy birliği ile seçildi.

‘SENOL GÜNEŞ BÖYLE İSTEDİ’

Kupaya vedayı, Şenol Güneş’in ilk 11’ine bağlayan Trabzon yerel basını, her şeyin şampiyonluk uğruna yapıldığı görüşünde birleşti.

TRABZON yerel basını, Trabzonspor’un kupadan elenmesinin sorumlusu olarak teknik direktör Şenol Güneş’i gösterdi. Şampiyonluk uğruna kupanın feda edildiği belirtilirken, Trabzon’un artık sadece lige konsantre olacağı vurgulandı.

GÜNEBAKIŞ, “Şampiyonluk uğruna kupayı feda ettik” başlığıyla verdiği haberde, “Trabzon’a 1 puan yetiyordu. Ancak Güneş, öyle bir 11 ile başladı ki ‘Kupayı istemiyorum, hedefim lig’ der gibiydi” ifadesini kullandı.
KUZEY Ekspres, “Hoca Böyle İstedi” manşetini atarken, “Trabzonspor, ilk yarıda rakibine teslim oldu. 2. yarıda gayret etti ama sonucu değiştiremedi. G.Antep BŞ, Manisa’yı deplasmanda 2-1 mağlup edince, Trabzonspor kupaya aynı veda etti” görüşüne yer verdi. Taka, “Her işte bir hayır vardır”, Karadeniz “Elde var lig”, İlkhaber de “Salla gitsin be Trabzon’um” başlıklarını attı.

AKILLARI F.BAHÇE’DE KALDI!

Trabzon’un stoperi Giray “Elendiğimiz için çok üzüldük. F.Bahçe maçında taraftarı mutlu edeceğiz” derken, kaleci Onur da “Derbiyi kazanacağız” dedi.

Sağlam: Aslan’IN hedefi YOK ANCAK çok güçlendiLER!

“G.Saray zirve iddiası olmasa da 2. yarıya çok iyi başladı. Galibiyet serisini sürdürmek isteyecekler.”

LİGİN ikinci yarısına puan kaybıyla başlayan Bursaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ile futbolcular Sercan Yıldırım ve Bekir Ozan Has IKEA’da basın toplantısı düzenlediler. Tecrübeli çalıştırıcı sezon sonunda yine şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini belirtirken, zirve yarışının gün geçtikçe kızıştığını ifade etti.

YARIN oynayacakları G.Saray maçını kazanmak istediklerini söyleyen Sağlam “Uzun zaman sonra taraftar önünde oynayacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Insua iyileşme sürecinde, İbrahim uzun zamandır aramızda yok, Bekir Ozan ve Serdar’ın hafif sıkıntıları var.

G.SARAY zirve iddiası olmasa da 2. yarıya iyi başladı. Galibiyet serisini sürdürmek amacındalar. Takviyelerle iyi bir takım oldular” diye konuştu.

SERCAN’A AJAX TALİP OLDU

BU arada Bursa’nın genç yıldızı Sercan Yıldırım’la Ajax’ın ilgilendiği iddia edildi. De Telegraaf gazetesinin haberine göre Hollanda ekibi Sercan’ın menajeriyle görüştü.

40 yaşındaki Van Der Sar ELDiVENiNi duvara asıyor

MANCHESTER United’ın 40 yaşındaki Hollandalı kalecisi Edwin Van Der Sar, sezon sonu futbolu bırakacağını açıkladı. Van Der Sar açıklamasında, “Artık kendimi aileme adamamın zamanı geldi” ifadesini kullandı.

TECRÜBELİ kaleci, United’dan önce Ajax, Juventus ve Fulham’da forma giydi. Kırmızı Şeytanlar’da bir Şampiyonlar Ligi 3 de Premier Lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Nisanda iki ‘El Clasico’ birden seyredebiliriz!

İSPANYA’DA Kral Kupası yarı final ilk maçlarında Barcelona ve Real Madrid, rakiplerini yenerek rövanş için avantaj sağladı. Sevilla ile deplasmanda karşılaşan Real Madrid 1-0 kazanırken, Barcelona ise Almeria’yı 5-0’lık skorla farklı mağlup etti.

2 Şubat’taki rövanşlar sonrası Barcelona ve Real Madrid, finale yükselirlerse nisanda iki “El Clasico” birden oynanacak. 17 Nisan’da zaten ligde karşılaşacak olan iki ekip, finale çıkmaları durumunda 20 Nisan’da da kupa için kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı