Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar ‘Farklı kültürleri insanlarımızla buluşturmak istiyoruz’

‘Farklı kültürleri insanlarımızla buluşturmak istiyoruz’

Etnospor Festivali’nin tanıtım toplantısı dün Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın da katılımıyla yapıldı.

‘Farklı kültürleri insanlarımızla buluşturmak istiyoruz’

TÜRKİYE’DE geleneksel oyunların kitleselleşmesine büyük katkıda bulunan Etnospor Festivali’nin üçüncüsü, 9-13 Mayıs tarihleri arasında Yenikapı Meydanı’nda olacak. Organizasyonun tanıtım toplantısı dün Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın da katılımıyla yapıldı. Erdoğan, “Her yıl farklı kültürleri burada insanlarımızla buluşturmak istiyoruz” derken Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı ise “Ata sporlarımızın değer kazanması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, “Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali’ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı sunacağız, bunun altyapısını hazır etmiş olacağız. Hedefimiz, en az gelen konuklara hediyelerle, sermaye piyasaları ürünleriyle tanışma fırsatı vermek” ifadelerini kullandı.

VAKIF Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran da, “Vakıf Katılım olarak kültürümüzü yaşatma, dayanışma, yardımlaşma, topluma faydalı organizasyonları destekleme misyonumuz var” dedi.

Haberin Devamı