Gazete Vatan Logo
Futbol 'Fatih hoca veya herhangi biri...'

'Fatih hoca veya herhangi biri...'

Kocaman, Pendikspor maçının ardından konuştu

'Fatih hoca veya herhangi biri...'

Bu tip maçların zorluğuna dikkat çeken Kocaman, "Eğer maçın başlarında erken bir gol ve arkasından rakibi oyundan düşürerek 2. golü yakalamadıkan sonra rakip oyuna tutunuyor. Pendikspor'u kutluyorum iyi mücadele örneği gösterdiler. Özellikle ilk yarıda skoru istediklerini de gösterdiler. Rövanşı vermemek için oyun içinde oldular. Biz de oyunun ritmini arttıracak aksiyonlardan çok uzaktık. Tempomuzu yukarı çekip bir sonraki turu ve ana amaç olan gruplara kalmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Genç oyuncuları oynatmayı politika haline getirmiş ülkelerde bu oyuncuları daha rahat bir şekilde oynayabildiğini ifade eden Kocaman, "Salih geçen sezon bir alt kümede fazlasıyla maç oynamış oyuncu. Bugünkü genel görüntüsü de bu takımda aday oyunculardan olduğunu gösterdi. Maçı bir kez daha izleyeceğim. Salih, bu takımın geleceğinde aday oyunculardan biri olduğunu gösterdi." dedi.

TERİM'E CEVAP GELDİ

Fatih Terim'in dün yaptığı açıklama üzerine Kocaman Mevlana'nın sözlerine ithaf ederek konuştu.

Kocaman, Terim'in kendisine ismiyle hitap etmesiyle ilgili sorulan bir soruya ise "Şu an için gerginlik çıkarmanın bir anlamı yok. Benim böyle bir beklentim yok. İsmimle hitap edilmesi Fatih hoca veya herhangi biri tarafından beni bozmaz. Söylenen sözler kişiyi bağlar. Ben mümkün olduğu kadar insanlara hitap ederken dikkat etmeye çalışıyorum. Fenerbahçelilerin de bu konuda alınganlık göstermesine gerek yok. Bir bakarlar kişiye söyleyene karar verirler. Beni hiç bağlamıyor ve rahatsız etmiyor." cevabını verdi.

Haberin Devamı